GalatasarayDursun Özbek: Florya Projesi engellenmek isteniyor!

Dursun Özbek: Florya Projesi engellenmek isteniyor!

06.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Başkan Dursun Özbek, Rams Park’ta basına kapalı yapılan olağanüstü divan kurulu toplantısında son dönemde ortaya atılan iddiaların Florya Projesi’ni engellemeye yönelik bir çalışma olduğunu söyledi.

Dursun Özbek: Florya Projesi engellenmek isteniyor

Galatasaray’da sezonluk kombine bilet satış ve devir işlemleri konusunda iddia edilen usulsüzlükler olağanüstü divan kurulu toplantısında konuşuldu. Rams Park’ta basına kapalı olarak gerçekleşen oturumda Başkan Dursun Özbek’in son dönemde ortaya atılan iddiaları Florya Projesi’ni engellemeye yönelik bir çalışma olduğunu söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Özbek’in, “Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir” dediği belirtildi. Eski başkan yardımcısı ve divan üyesi Fatih Altaylı’nın ise iddialar karşısında Başkan Özbek’i gerekli tedbirleri almadığı için eleştirdiği belirtildi. Altaylı’nın istenmesi durumunda elindeki belgeleri savcılıkla paylaşacağını aktardığı bildirildi.

Yine eski başkan yardımcılarından ünlü hukukçu Rezan Epözdemir’in ise konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’nın harekete geçtiğini dosya numarasıyla beraber üyelerle paylaştığı kaydedildi Başkan Dursun Özbek’in ise eleştirilere karşılık olarak “Elinde bilgi belge olan varsa bizimle paylaşsın” dediği ifade edildi. Toplantıda zaman zaman tansiyonun yükseldiği ve sert tartışmaların yaşandığı da bildirildi.