FutbolDört dörtlük skor tahminlerinde bulundu, 42.587.67 oranla tam 1 milyon 29 bin 515 TL kazandı!

Dört dörtlük skor tahminlerinde bulundu, 42.587.67 oranla tam 1 milyon 29 bin 515 TL kazandı!

05.08.2024 - 15:34 | Son Güncellenme:

Futbolda yeni sezon heyecanına oldukça kısa süre kalmışken, Paris 2024 Olimpiyat Yaz Oyunları’nda da farklı spor dallarında heyecan sürmeye devam ediyor.

Dört dörtlük skor tahminlerinde bulundu, 42.587.67 oranla tam 1 milyon 29 bin 515 TL kazandı

Şampiyon Oranlar ile Olimpiyat Oyunları’nda ve daha pek çok ligde üyelerine normalin üzerinden oranlar sunan Misli’de heyecan hiç durmadan devam ediyor.

Haberin Devamı

Bir Misli üyesi de Olimpiyatlar için hazırladığı kuponunda Kadınlar Çeyrek Final maçlarına yer verdi. Bu 4 maça da skor tercihinde bulunan üye toplamda 42.587.67 oranlı kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle de paylaştı.

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak pek çok lig ve turnuvadaki maçlara “Şampiyon Oran” farkıyla daha yüksek oranlarla oynayabilir; maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine 100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Fransa penaltıyı kaçırdı, tahmin geldi…

Misli üyesi Kadınlar Çeyrek Finali’nde oynanan Fransa – Brezilya maçına “Maç Skoru 0-1” tahmininde bulundu. Maçın 16.dakikasında Fransa penaltı kazanmasına rağmen Katoto penaltıyı kaçırdı. Fransa için yarı final yolunda önemli bir pozisyondu. Maçın sonlarına yaklaşırken 82.dakikada Brezilya’yı üst tura taşıyan gol geldi.

Haberin Devamı

Brezilya maçtan 1-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Üye skoru bilerek 11 oran yakalamış oldu.

Son dakika golü kuponu getirdi

Üye yine Kadınlar Çeyrek Final karşılaşmalarından İspanya – Kolombiya karşılaşmasına “Maç Skoru 2-2” tahmininde bulundu.

Karşılaşmanın 12.dakikasında Kolombiya öne geçti. Erken bir golle başlayan karşılaşmada üyenin 3 gole daha ihtiyacı vardı. 52.dakikada Kolombiya bir gol daha atarak yarı final biletini neredeyse garantilemişti. İspanya için oldukça zorlu bir maç olmaya başlamıştı ama dakika 79’da hem üye hem de İspanya için bir umut ışığı yandı. Jenifer Hermoso’nun golüyle İspanya maçın son dakikalarında geri dönüş yaptı. Maçın artık son dakikalarında Kolombiya’nın tüm direnişine rağmen Irene Hernandez’in son dakika golüyle İspanya skoru eşitledi.

Kupondaki diğer maçlara göre oldukça zorlu geçen İspanya – Kolombiya karşılaşmasının skorunu bilerek kuponundaki en yüksek oran olan 23.15 oranı tutturdu.

Misli üyesi kuponunda ABD – Japonya ve Kanada – Almanya karşılaşmalarına da yer verdi. İki maçta da gol çıkmayacağına yönelik tahminde bulundu. Her iki karşılaşma da her ne kadar çekişmeli geçse de iki maç da 0-0’lık skorla sona erdi.

Haberin Devamı

Misli üyesi, böylece 4 maçta 42.587.67 oran tutturarak toplamda 1 milyon 29 bin 515 TL kazandı ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20 Kuponu” arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca

sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Dört dörtlük skor tahminlerinde bulundu, 42.587.67 oranla tam 1 milyon 29 bin 515 TL kazandı

Dört dörtlük skor tahminlerinde bulundu, 42.587.67 oranla tam 1 milyon 29 bin 515 TL kazandı