GalatasarayDördüncü yıldız mesajı

Dördüncü yıldız mesajı

21.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Felipe Melo, “Yuvama döndüğüm için mutluyum. Bu sezon şampiyonluk çok önemli, çünkü 4. yıldızı takabiliriz. Kulüpte 5 yılı tamamlamak istiyorum” dedi

Dördüncü yıldız mesajı

Galatasaray forması altında 2 yılda 2 şampiyonluk yaşayan Felipe Melo, sarı-kırmızılı taraftarlara 4. yıldız mesajları gönderdi. GSTV’ye konuşan Brezilyalı futbolcu önümüzdeki 3 yıllık dönemde yeni başarılara imza atmak istediğini ifade etti.
Başarılı oyuncu, “Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Onun dışında Galatasaray, Avrupa’daki rüyalarımı gerçekleştirmemi sağladı. Geçen sezon gösterdiğimiz bir başarı var, umarım bu önümüzdeki sezon da devam edecek. Burada çok güzel şekilde iki sezonu tamamladım. Şimdi üçüncü senem, devam edecek sözleşmemle burada 5 seneyi tamamlamak istiyorum” diye konuştu.
Melo bütün kulvarlarda şampiyonluk hedeflediklerinin de altını çizdi. Sarı-kırmızılı oyuncu, “Şampiyonlar Ligi’nde en üst noktaya kadar gidebilmek, ligde tekrardan şampiyonluk yaşamak ve Türkiye Kupası... Her geçen sene daha da zorlaşıyor. Son iki sezondur şampiyon olan bir Galatasaray var. Takımlar da daha fazla takviyeler yapıyor, bize karşı daha fazla bileniyorlar diyebiliriz. Ancak burada önemli olan Galatasaray’ın son iki sezonda gösterdiği performansı yansıtmasıdır. En büyük amaçlarımdan birisi tarih yazabilmek, önemli başarılara imza atabilmek. Bu sezonki şampiyonluğun da çok ayrı bir önemi olacak, çünkü formamıza 4. yıldızı takma imkanı bulabiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Artık 3 numara

Milliyet’in 8 Temmuz’da okurlarına duyurduğu gibi Cim-Bom’da yeni sezonda 10 numaralı formayı Wesley Sneijder giyecek. Melo ise sarı-kırmızılıların efsane isimlerinden Bülent Korkmaz’ın 3 numaralı formasını taşıyacak. Brezilyalı futbolcu, 3 numarayı giyecek olması için çarpıcı ifadeler kullandı. Deneyimli oyuncu, “10 numara takıntım kesinlikle olmadı. Sneijder gibi 10 numarayı gerçekten çok iyi tanıtan, çok iyi taşıyan ve parlatan bir oyuncu var elimizde. Bu sezon ondan beklentim çok fazla. Sneijder’in de 10 numarayı en iyi şekilde taşıyacağına eminim. Ben 3 numarayı seviyorum. Bu formayla Bülent Korkmaz gibi efsaneleşmek istiyorum” diye konuştu.
Galatasaray’da, Albert Riera da 11 numarayı Drogba’ya bıraktı. 11 numaralı formayla efsaneleşen Drogba’ya jest yapan Riera, takımdan ayrılan Aydın’ın 7 numaralı formasını aldı.