Fransa Haberleri Didier Deschamps: Ölü bir atı kırbaçlamayacağım!

Didier Deschamps: Ölü bir atı kırbaçlamayacağım!

26.06.2024 - 00:03 | Son Güncellenme:

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, Polonya maçının ardından konuştu.

Didier Deschamps: Ölü bir atı kırbaçlamayacağım

EURO 2024 D Grubu'nun 3'üncü haftasında Polonya ile 1-1 berabere kalan ve grubunu ikinci sırada bitiren Fransa'da teknik direktör Didier Deschamps açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Polonya kalecisi Skorupski'nin performansına dikkat çeken Didier Deschamps, "Hiç hayal kırıklığına uğramadım. Elbette zirveyi istiyorduk ama kalecileri Skorupski mükemmeldi. Çok sayıda kurtarış yaptı ve biz de bundan en iyi şekilde yararlanamadık. İlk yarıda beş şansımız vardı değerlendiremedik" dedi.

Antoine Griezmann ile ilgili açıklamalarda bulunan Didier Deschamps, "Ne yapabileceğini biliyorum ama bugün biraz kenarda olmasına karar verdim. Haberi gülümseyerek karşıladı. İkinci maçta, eğer iki şansından birini gole çevirseydi, bu iyi olurdu. Farklı bir sonuç oldu, bir dahaki sefere göreceğiz" diye konuştu.

Zorlu bir gruptan çıktıklarını vurgulayan Didier Deschamps, "Ölü bir atı kırbaçlamayacağım. Takım bir arada, şans yaratıyorlar. Gol alamadığımız gerçeği performansımızı sınırlıyor ama sonuçta son 16'ya kaldık. Ve bakın, gerçekten zorlu bir gruptaydık. Şimdi biraz dinleneceğiz ve umarım siz gazeteciler de biraz dinlenirsiniz" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe'nin maskeyle oynamasına dair gelen soruya Didier Deschamps, "Yaşadığı onca şeye rağmen bu akşam iyi olduğunu düşündüm. Maskeye alışmak biraz zaman alıyor, terliyorsunuz. Ama o her zaman oynamaya çok hevesli" cevabını verdi.

Gruptan lider çıkmak istediklerini belirten Didier Deschamps, "Grubun zirvesine çıkmayı çok istesek de diğer tura katılmaya hak kazandık. Özellikle ilk yarıda çok pozisyon bulduk. Maçın oyuncusu kaleciydi, sanırım bu her şeyi anlatıyor. Pişmanlık yok, zorlu ve sağlam bir grupta yer aldık" dedi.