Hollanda Haberleri Denzel Dumfries: Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız!

Denzel Dumfries: Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız!

05.07.2024 - 22:15 | Son Güncellenme:

Hollandalı futbolcu Denzel Dumfries, Türkiye maçı öncesi konuştu.

Denzel Dumfries: Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız

2024 Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Türkiye ile karşı karşıya gelecek Hollanda'da tecrübeli futbolcu Denzel Dumfries açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hollandalı oyuncu Denzel Dumfries, EURO 2024'te çeyrek final maçına çıkacaklarını ve bunun için ekstra motivasyona gerek duyulmayacağını ifade etti.

Kendi oyununa odaklanacağını dile getiren Dumfries, "Bu maç için ekstra motivasyona gerek yok. Çeyrek finalden bahsediyoruz, burada bulunmak çok güzel bir şey. Diğer oyuncuların da yok. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Odaklanmalı ve topa sahip olmalıyız. Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız. Rakibimiz de böyle yapacaktır, beklentimiz bu yönde." şeklinde görüş belirtti.

Kontrollü oynamaları gerektiğini aktaran Dumfries, şunları kaydetti:

"Bazen coşkuyu siz de paylaşabiliyorsunuz ama kontrollü gitmeniz gerekiyor. Konsantre çıkacağım çünkü o coşku sizi etkilemesin. Yaşla da birlikte bu durumları daha iyi okuyabiliyorsunuz. Turnuva esnasında taraftarımızın ne kadar iyi olduğunu gördük. Bizi gerçekten güçlendirdi. Yarın bizim taraftarımızın da aynı şeyi vermesini bekliyoruz. Taraftarımızın desteği tabii bizi güçlendirir."