SkorerDemirboğa veda etti

Demirboğa veda etti

25.03.2010 - 00:55 | Son Güncellenme:

İtalya’nın Torino kentinde devam eden Dünya Artistik Patinaj Şampiyonası’nda dün piste çıkan Ali Demirboğa, erkekler kısa programda iyi bir performans sergileyemedi.

Demirboğa veda etti

Milli sporcumuz, 46 patencinin dereceye girmeyi başardığı mücadelede topladığı 36.39 puanla ancak 45. sırayı alabildi. Demirboğa bu sonucun ardından bugünkü serbest programda yarışma hakkını kaybetti. Serbest program mücadelesi, saat 20.00’den itibaren TRT 3’ten canlı olarak yayınlanacak.
Mücadelede, ilk sırayı 89.30 puan toplayan Daisuke Takhashi elde etti. Japon patenci, hakemlerin ve Palavela Pisti’nde bulunan binlerce sporseverin beğenisini kazanan performansı sonrası ayakta alkışlandı. Kanada’dan Patrick Chan, 87.80 puanla ikinci sırayı alırken; Fransız Brian Joubert 87.70 puanla üçüncü oldu.
Şampiyonada bugün Alper Uçar-Jenette Maitz çifti, buz dansı orijinal programda piste çıkacak. Saat 13.45’te başlayacak mücadele sonunda ilk 20 çift, yarın yapılacak serbest dansta yarışma hakkını kazanacak. Tuğba Karademir de yarın bayanlar kısa programda buz üstüne çıkacak.

KEŞFETYENİ
Sevgilisinden doğum günü partisi! Pastadaki yazı dikkat çekti
Sevgilisinden doğum günü partisi! Pastadaki yazı dikkat çekti

Cadde | 18.04.2025 - 07:45

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Sıla Türkoğlu 26 yaşında. Sevgilisi Ata Ayyıldız, Sıla Türkoğlu için doğum günü partisi düzenledi.

Yazarlar