BeşiktaşDemir Ege Tıknaz, Beşiktaş'a veda etti!

Demir Ege Tıknaz, Beşiktaş'a veda etti!

02.09.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan Rio Ave'ye transfer olan Demir Ege Tıknaz, siyah-beyazlılara veda etti.

Demir Ege Tıknaz, Beşiktaşa veda etti

Portekiz temsilcisi Rio Ave'nin Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiraladığı Demir Ege Tıknaz, siyah-beyazlı takımdan ayrılmasının ardından bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Demir Ege Tıknaz'ın veda paylaşımı şu şekilde:

"Küçük yaşta adım attığım Beşiktaş Akademisi'nden mezun olarak A Takım formasını gururla terlettiğim kulübüme ve siz değerli taraftarlarımıza kısa bir süreliğine veda ediyorum. Bulunduğum yerde kulübümü ve sizleri de temsil etme sorumluluğu taşıdığımın farkındayım. Benim için önemli bir deneyim olacak bu kararı, oyunumu geliştirmek, kendimi saha içi ve dışında hazır hale getirmek için aldım. Aldığım bu karara anlayış gösteren başta Başkanımız Sayın Hasan Arat, Sayın Samet Aybaba, Sayın Brad Friedel ve hocamız Giovanni van Bronckhorst'a teşekkür ederim.

Küçük yaşta adım attığım Beşiktaş Akademisi'nden mezun olarak A Takım formasını gururla terlettiğim kulübüme ve siz değerli taraftarlarımıza kısa bir süreliğine veda ediyorum.

Haberin Devamı

Bulunduğum yerde kulübümü ve sizleri de temsil etme sorumluluğu taşıdığımın farkındayım. Benim için önemli bir deneyim olacak bu kararı, oyunumu geliştirmek, kendimi saha içi ve dışında hazır hale getirmek için aldım. Aldığım bu karara anlayış gösteren başta Başkanımız Sn. Hasan Arat, Sn. Samet Aybaba, Sn. Brad Friedel ve hocamız Giovanni van Bronckhorst'a teşekkür ederim.

Bu sezonun hem benim hem de Beşiktaş için çok güzel geçeceğini umut ediyor, takım arkadaşlarıma şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."