GalatasarayDavinson Sanchez'e Premier Lig'den talip çıktı! Galatasaray'a transfer için dev teklif

Davinson Sanchez'e Premier Lig'den talip çıktı! Galatasaray'a transfer için dev teklif

07.07.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızı Davinson Sanchez'e İngiltere Premier Lig temsilcisinin ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Kolombiyalı stoper için sunulan teklif netlik kazandı.

Davinson Sancheze Premier Ligden talip çıktı Galatasaraya transfer için dev teklif

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Davinson Sanchez için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla beğeni kazanan Kolombiyalı savunmacıya Premier Lig temsilcisinin talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

İngiliz ekibinin, Davinson Sanchez transferi için harekete geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılılara sunulan teklif dudak uçuklattı. Takvim'in haberine göre; Premier Lig ekibi Everton, Galatasaray forması giyen Davinson Sanchez'e talip oldu.

Davinson Sancheze Premier Ligden talip çıktı Galatasaraya transfer için dev teklif

Everton'ın Kolombiyalı stoper için Galatasaray'a transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi. Savunma hattına tartışmasız bir ismi dahil etmek isteyen Everton'ın Davinson Sanchez için Galatasaray'a 18 milyon euro önerdiği belirtildi.

Galatasaray'ın Everton'dan gelen 18 milyon euroluk transfer teklifini kabul etmediği aktarıldı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların, Copa America'da performansını daha da yukarıya taşıyan Davinson Sanchez'i cazip bir teklif gelmemesi durumunda takımda tutacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Davinson Sancheze Premier Ligden talip çıktı Galatasaraya transfer için dev teklif

28 yaşındaki stoper, geride kalan sezonda Galatasaray formasını 32 resmi müsabakada giydi. Kolombiyalı savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Davinson Sanchez, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Davinson Sanchez'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kolombiyalı savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

CD America altyapısında futbola başlayan Davinson Sanchez daha sonra Nacional, Ajax ve Tottenham'da oynadı. Galatasaray, 2023-2024 sezonu başında 28 yaşındaki stoper için 9 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Davinson Sanchez, Kolombiya Milli Takımı'nda 63 müsabakada süre aldı. Yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.