VoleybolDaniele Santarelli'nin Arina Fedorovtseva çekincesi! 'Fenerbahçe'yi unutmamalıyız'

Daniele Santarelli'nin Arina Fedorovtseva çekincesi! 'Fenerbahçe'yi unutmamalıyız'

20.08.2024 - 13:20 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano'nun başantrenörü Daniele Santarelli, yeni sezon öncesi rakipleri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Daniele Santarellinin Arina Fedorovtseva çekincesi Fenerbahçeyi unutmamalıyız

 A Milli Kadın Voleybol takımımız, başantrenör Daniele Santarelli önderliğinde Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde İtalya'ya yenilmesinin ardından Brezilya ile bronz madalya maçına çıkmış ancak karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak organizasyonu 4. olarak tamamlamıştı.

Haberin Devamı

YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR 

Paris 2024 Olimpiyatları sonrası Imoco Volley Conegliano ile yeni sezona hazırlanan başantrenör Daniele Santarelli, rakipleri hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

'FENERBAHÇE'Yİ UNUTMAMALIYIZ'

IL Gazettino'ya konuşan Santarelli, CEV Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Eczacıbaşı, VakıfBank ve Fenerbahçe için şu sözleri dile getirdi:

Milano'nun ilk altısında Olimpiyat şampiyonu 4 oyuncu var. Scandicci güçlü. Novara herkese çok zorluk çıkaracak. Eczacıbaşı'nda eski oyuncumuz Plummer ilk altıda yer alıyor. VakıfBank her zaman ölümcül bir takım. Fenerbahçe'yi de unutmamalıyız çünkü Arina Fedorovtseva geri dönerse yıldızlarla dolu bir takım haline gelebilirler.

FENERBAHÇE'YE GERİ DÖNECEK

Haberin Devamı

Gelecek sezonun ilk yarısını Çin ekibi Shanghai'da geçirecek olan Arina Fedorovtseva, gelecek yıl şubat ayından itibaren ise Fenerbahçe'ye geri dönecek.