11.02.2022 - 07:42 | Son Güncellenme:
Bu sezon Kasımpaşa'yı çalıştıran ve 10. haftada kulüpten ayrılan Cihat Arslan, Galatasaray itirafında bulundu.
Radyospor'a konuşan tecrübeli teknik direktör dolaylı yönden sarı-kırmızılılardan teklif aldığını söyledi.
"Galatasaray'da dolaylı yoldan teklif aldım" diyen Cihat Arslan, "Fakat o süreçte işimiz son anda olmadı. Bana o dönem de sormuşlardı. 'Ben bir teknik direktörüm; sadece A Milli Takım ve Galatasaray'da yardımcı antrenör olurum' demiştim." itirafında bulundu.
Futbolculuk döneminde sarı-kırmızılılarda da top koşturan 52 yaşındaki çalıştırıcı, "Galatasaray benim için çok özel bir camia, bizim üzerimizde emeği olan bir camia. Galatasaray'da Igor Tudor göreve gelmeden önce de görüşmüştüm. O dönem teknik direktör olacaktım. Fakat son saniyede işim olmadı." diye konuştu.
Galatasaray'da 12 maçta forma giyen Cihat Arslan 1 gol kaydetti.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.