FutbolCeyhun Kazancı: Hepiniz A Milli Takım'ın birer parçasısınız!

Ceyhun Kazancı: Hepiniz A Milli Takım'ın birer parçasısınız!

02.09.2024 - 22:16 | Son Güncellenme:

TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı, Ümit Milli Takımı'nın antrenmanını ziyaret etti.

Ceyhun Kazancı: Hepiniz A Milli Takımın birer parçasısınız

Ümit Milli Futbol Takımı, 6 Eylül Cuma günü İstanbul'da İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarına TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Haberin Devamı

Ümit Milli Futbol Takımı'ndan yedi futbolcu A Milli Futbol Takımı antrenmanında yer aldı. Kaleciler Deniz Dilmen, Emre Bilgin ve Jankat Yılmaz, savunma oyuncuları Emrecan Terzi ve Metehan Baltacı ile orta saha mevkiindeki futbolculardan Bartuğ Elmaz ve Yunus Emre Konak, A Milli Futbol Takımı ile çalıştı. Son bölümde Ümit Milli Futbol Takımı antrenmanına dâhil oldular.

Ümit Milli Futbol Takımı, çalışmalarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

CEYHUN KAZANCI KAMPI ZİYARET ETTİ

İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup maçları için İstanbul'da toplanan Ümit Milli Futbol Takımı'nı, kampın ilk gününde TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı ziyaret etti. Teknik heyetle bir süre sohbet eden Kazancı, ardından oyuncularla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ümit Milli Futbol Takımı oyuncularına yaptığı konuşmada Kazancı, "Sizlere güveniyoruz, yönetim kurulu olarak daima arkanızdayız. Önümüzde iki önemli maçımız var. Bu maçları kazanacak potansiyele sahip olduğunuzu biliyoruz. Ardından ekim ayında da Letonya ve Norveç ile karşılaşacaksınız. Bu dört maçı da kazanarak Avrupa U21 Şampiyonası finallerine katılma adına büyük bir adım atacağınıza inanıyoruz. Hepiniz A Millî Takım'ın birer parçasısınız. Millî forma tektir, yalnızca yaş kategorileri vardır. Bu forma altında mücadele etmek çok kıymetlidir. Bizleri buralarda daha sık göreceksiniz. Sizlerin hep yanındayız" diye konuştu.

ADAY KADRODA DEĞİŞİKLİK

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası elemelerinde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile oynayacağı maçların aday kadrosundan Enis Destan sakatlığı nedeniyle çıkarıldı.

FCV Dender EH forması giyen Ali Akman, Ümit Milli Futbol Takımı'nın İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino maçları aday kadrosuna dâhil edildi.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın İrlanda Cumhuriyeti maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Emre Bilgin (Fatih Karagümrük A.Ş.), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir FK), Jankat Yılmaz (Adanaspor A.Ş.)

Haberin Devamı

Defans: Serdar Saatçı (SC Braga), Emir Ortakaya (KVC Westerlo), Hamza Güreler (RAMS Başakşehir FK), Taha Altıkardeş (Göztepe A.Ş.), Arif Kocaman (Bellona Kaysersispor), Metehan Baltacı (Galatasaray A.Ş.), Uğur Kaan Yıldız (Ankara Keçiörengücü), Serkan Emrecan Terzi (Beşiktaş A.Ş.), Yasin Özcan (Kasımpaşa A.Ş.), Seyfettin Anıl Yaşar (Çaykur Rizespor A.Ş.)

Orta Saha: Yunus Emre Konak (Brentford FC), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe A.Ş.), Cihan Çanak (Trabzonspor A.Ş.), Livan Burcu (1. FC Magdeburg), Başar Önal (NEC Nijmegen), Burak İnce (WKS Slask Wroclaw)

Forvet: Metehan Altunbaş (Adanaspor A.Ş.), Bertuğ Özgür Yıldırım (Getafe CF), Ali Akman (FCV Dender EH)

Yazarlar