Türkiye Haberleri Çekler kırmızı kart kovaladı! Kenan Yıldız hemen uyarıldı, Volkan Demirel hatırlandı

Çekler kırmızı kart kovaladı! Kenan Yıldız hemen uyarıldı, Volkan Demirel hatırlandı

26.06.2024 - 22:59 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nun 3'üncü haftasında Çekya ile karşı karşıya geldi. Çekya'da futbolcuların Kenan Yıldız'a karşı tutumu sonrası genç oyuncumuzu saha içinde tecrübeli isimler uyardı.

Çekler kırmızı kart kovaladı Kenan Yıldız hemen uyarıldı, Volkan Demirel hatırlandı

EURO 2024 F Grubu'nun 3'üncü haftasında A Milli Futbol Takımı, Çekya ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Çek futbolcuların, Kenan Yıldız'a karşı olan tutumu dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kenan Yıldız'a karşı gösterilen durum sonrası milli takımın tecrübeli isimleri devreye girdi. Kenan Yıldız saha içerisinde uyarı aldı.

ÇEKYA 10 KİŞİ KALDI

Çekya forması giyen Antonin Barak, Türkiye maçında erken bir kırmızı kart gördü. 11'inci dakikada Ferdi Kadıoğlu'nu formasından çeken Antonin Barak, maçın hakemi Kovacs tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Antonin Barak, 20'nci dakikada orta sahada Arda Güler'in bileğine basınca ikinci sarıdan kırmızıyla oyundan atıldı.

KENAN YILDIZ'A KART ÇIKTI

37'nci dakikada milli futbolcumuz Kenan Yıldız, Çekya savunmasını çok zorladı. Çekya'da Hranac, Kenan Yıldız'ın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Çekya'da futbolcular maçın hakemine kart itirazında bulundu.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Kovacs, Kenan Yıldız'a sarı kart gösterdi. Kovacs, sarı kartın ardından Kenan Yıldız ile kısa bir konuşma yaptı.

KART BEKLENTİSİ

39'uncu dakikada uzun atılan bir top sonrası Çekya'da bir futbolcu yerde kaldı. Çekya'da futbolcular bu pozisyonun ardından hakemden kart bekledi.

Maçın hakemi Kovacs herhangi bir kartına başvurmadı. Kenan Yıldız'ı saha içerisinde Merih Demiral uyardı. Merih Demiral, Kenan Yıldız'dan saha içerisinde sakin kalmasını istedi.

Öte yandan Çek futbolcunun saha içerisinde tedavisi devam ederken Kenan Yıldız su içmek için kenara geldi. Kenan Yıldız kenara geldiği anda Uğurcan Çakır yedek kulübesinden çıktı ve genç oyuncuyu uyardı. Kenan Yıldız'ı uyaran bir diğer isim Zeki Çelik oldu.

VOLKAN DEMİREL'İ HATIRLATTI

EURO 2008'de Çekya ile karşı karşıya geldiğimiz maçın son anlarında Volkan Demirel, Çek rakibi tarafından provoke edilmişti. Volkan Demirel daha sonra maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Volkan Demirel'in kırmızı kartı sonrası bir süre kalemizi Tuncay Şanlı korumuştu.