BasaksehirCaner Erkin ve Emre Belözoğlu buluştu! Andrea Pirlo'yla dikkat çeken basın toplantısı

Caner Erkin ve Emre Belözoğlu buluştu! Andrea Pirlo'yla dikkat çeken basın toplantısı

18.09.2022 - 18:30 | Son Güncellenme:

Emre Belözoğlu yönetimideki Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki müsabakaya Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Selçuk Şahin'in buluşması damga vurdu. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo'ya basın toplantısında Emre Belözoğlu eşlik etti.

Caner Erkin ve Emre Belözoğlu buluştu Andrea Pirloyla dikkat çeken basın toplantısı

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Medipol Başakşehir, Vavacars Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Zorlu müsabaka öncesi dikkat çeken anlar yaşandı. Başakşehir'de teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu maç öncesi Caner Erkin'le hasret giderdi.

Haberin Devamı

PİRLO'YLA BİRLİKTE BASIN TOPLANTISI

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hafta içi oynanan Fiorentina müsabakası öncesi ve sonrasında düzenlenen basın toplantılarında İtalyanca konuşmasıyla dikkat çekti. Genç çalıştırıcı, Fatih Karagümrük müsabakası öncesi yine dikkat çeken bir hamlede bulundu.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısına Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ile birlikte katıldı. Andrea Pirlo müsabaka öncesi açıklamasında, "Şu an ikimiz de farklı görevlerdeyiz, farklı sorumluluklarımız var. Saha içinde olmakla kenarda olmak çok farklı. Biz de bunun heyecanını yaşıyoruz. Oyuncularıma da söyledim; çok zor bir rakibe karşı oynayacağız. Çok kompakt ve organize bir takımla oynayacağız. Biz de buraya oynamak için geldik. İki takım için de kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN PİRLO'YA ÖVGÜ

Turuncu-lacivertlilerde Emre Belözoğlu, Andrea Pirlo hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, İtalyan meslektaşıyla ilgili şu şekilde konuştu:

"Andrea çok güçlü takımlarda oynadı. Karşı karşıya da oynadık. Dünyanın gelmiş geöçmiş en büyük oyuncularından bir tanesi. Ülkemizde olmasından mutluyum, mutluyuz. Mutlu olmamız gerekiyor. Böyle değerli isimlerin ülkemizde olması bizim için önemli. Futbolculuk bitti, artık 30 tane farklı karakteri içeride yönetmek zorundayız. Zorlu bir meslek. Keşke sadece Futbol oynasaydık ama artık kararımızı verdik ve bu yönde ilerledik. Onunla futbolcu ve teknik direktör olarak karşı karşıya oynamak benim için önemli ve değerli."

Caner Erkin ve Emre Belözoğlu buluştu Andrea Pirloyla dikkat çeken basın toplantısı

CANER ERKİN'LE HASRET GİDERDİ

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Caner Erkin'le kritik müsabaka öncesi hasret giderdi. Fatih Karagümrük'ün tecrübeli sol beki kritik karşılaşma öncesi Başakşehir yedek kulübesine geldi. Emre Belözoğlu ile Caner Erkin arasındaki konuşmaya bir diğer eski Fenerbahçe oyuncusu Selçuk Şahin de katıldı.

Caner Erkin ve Emre Belözoğlu buluştu Andrea Pirloyla dikkat çeken basın toplantısı