BursaSpor Bursaspor'un Vojvodina muhtemel 11'i!

Bursaspor'un Vojvodina muhtemel 11'i!

07.08.2013 - 10:55 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanşında Bursaspor, yarın Sırbistan'ın Vojvodina takımını konuk edecek.

Bursasporun Vojvodina muhtemel 11i

İlk maçta Taiwo'nun son dakika golüyle 2-2 berabere kalan yeşil beyazlılar kendi sahasında turu geçip taraftarına bayram hediyesi vermek istiyor. Bursaspor karşılaşmayı, galibiyet, 1-1 ya da 0-0 beraberlikle bitirmesi halinde turu atlayan taraf olacak. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanırsa karşılaşma uzatmalara kalacak ve burada da sonuç değişmezse maçta penaltılara gidilecek. 3-3 ve üzeri gollü beraberlikler ile mağlubiyette ise Vojvodina turu geçen takım olacak. Bursaspor'un turu geçmesi halinde Play-off turundaki rakibi ise 9 Ağustos'ta belli olacak

30'UNCU AVRUPA SINAVI

30'uncu Avrupa sınavında 11'inci galibiyetini Vojvodina arayacak yeşil beyazlı takım, 29 maçta 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 13 kez yenildi, 6 karşılaşmada ise puanları rakipleriyle paylaştı.

ÖZLEM BİTİYOR

Bursa Atatürk Stadı’nda son olarak Süper Lig'in 33'üncü haftasında Eskişehirspor ile karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar, yeni sezon öncesi evindeki ilk maçını Sırp rakibiyle yapacak. 87 gün sonra takımlarına kavuşacak olan Bursaspor taraftarları ise Ramazan Bayramı’nın ilk gününde atkı şov ve tezahüratlarıyla takımlarını destekleyecek.

FERNANDEZ YÖNETECEK
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Javier Estrada Fernandez yönetecek. Fernandez'in yardımcılıklarını ise Javier Aguilar Rodriguez ve Francisco Javier Martin Garcia yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ignacio Iglesias Villanueva.

BELLUSCHI MAÇ SAATİ

Bursaspor'da sakatlığı devam eden Ozan İpek Vojvodina maçında forma giyemeyecek. Belluschi'nin ise durumunun maç saatinde netlik kazanacağı ifade edildi. Yeşil beyazlılarda cezası devam eden Musa karşılaşmada forma giyemeyecek isimler arasında yer alırken, cezası sona eren Basser ise bu mücadelede görev alabilecek.

Bursaspor'un karşılaşmaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Frey- Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Sestak, Murat (Belluschi), Şamil, Tuncay, Batalla, Pinto"