BursaSpor Bursaspor ilk galibiyetini aldı!

Bursaspor ilk galibiyetini aldı!

01.09.2013 - 13:59 | Son Güncellenme:

Lige Eskişehirspor mağlubiyetiyle başlayan ve ardından evinde Galatasaray ile berabere kalan Bursaspor, 3'üncü haftada deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Bursaspor ilk galibiyetini aldı

Sezona istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlılar Antalyaspor deplasmanında alınan 3 puanın ardından milli maç arasını da iyi değerlendirerek Beşiktaş karşılaşmasıyla çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

DAUM'UN İLK GALİBİYET

UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda sonrasında Hikmet Karaman'la yollarını ayıran Bursaspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Christoph Daum, yeşil beyazlı takımla ilk galibiyetine ulaştı.

PİNTO 119 GÜN SONRA GOLLE BULUŞTU

Bursaspor'un Medical Park Antalyaspor karşısındaki beraberlik golünü kaydeden Sebastian Pinto, 119 gün sonra golle buluştu. Şilili golcü yeşil beyazlı formayla ligdeki en son golünü geçtiğimiz sezonun 32'nci haftasında oynanan Orduspor maçında kaydetti.

GALİBİYETİ MURAT GETİRDİ

Medical Park Antalyaspor maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Murat Yıldırım yeşil beyazlı formayla ikinci golünü atmış oldu. Maçta gösterdiği performansla dikkat çeken Murat Yıldırım en son geçtiğimiz sezonun son haftasında deplasmanda oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında topu ağlara göndermişti

BELLUSCHİ ŞOKU

Sakatlığı nedeniyle Vojvodina rövanş ve Eskişehir lig maçında forma giyemeyen, Galatasaray karşılaşmasıyla sahalara dönen Belluschi, Antalya'da ayak bileğinden sakatlandı. Belluschi'nin ayak bileğinde yırtık şüphesi bulunduğu ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi. Belluschi'ye milli maç arasında yoğun tedavi programı uygulanacak.

ŞENER: "SEZONUN BAŞINDAYIZ"

Medical Park Antalyaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ve Beşiktaş maçını da kazanıp yükselişe geçmek istediklerini söyleyen Şener, "İyi mücadele ettik. Daha sezonun başındayız. Takımımız tam anlamıyla hazır değil ama önümüzde milli maç arası var bu arada çok iyi çalışıp hazır duruma geleceğimizi düşünüyorum. Evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçı var. Bu maçı da kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz" diye konuştu.

TAİWO: "3 PUAN İÇİN MUTLUYUZ"

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Taiwo ise Medical Park Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hafta içi çok fazla çalıştık çok yorgunuz ama 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Taraftarlarımıza da buradan teşekkür etmek istiyorum. Çok zor birşey evlerinden kalkıp deplasmana geliyorlar ve takımları şanssız bir golle 1-0 geriye düşüyor, onlar içinde zor bir durum fakat galip geldiğimiz için ve onları mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz."