ING Basketbol Süper LigiBonzie Colson: Fenerbahçe beni istediği için çok heyecanlandım!

Bonzie Colson: Fenerbahçe beni istediği için çok heyecanlandım!

03.09.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Bonzie Colson, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizyonuna konuştu.

Bonzie Colson: Fenerbahçe beni istediği için çok heyecanlandım

Basketbol Süper Ligi ve EuroLeague ekiplerinden Fenerbahçe Beko'da yeni transfer Bonzie Colson suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin yıldızı, transfer süreci hakkında konuştu. Teklif geldiğinde çok heyecanlandığını belirten Bonzie Colson şu sözleri dile getirdi:

"Fenerbahçe beni istediği için çok heyecanlandım. Sisteme de uyacağımı düşündüğüm için kararım zor olmadı. Öncesinde fazla kimseyle görüşmedim. İmzaladıktan sonra konuştum. Herkes bana her konuda çok fazla yardımcı oldu."

Sarunas Jasikevicius ile çalışacağı için mutlu olduğunu vurgulayan Bonzie Colson, "İlişki çok önemli. Özellikle sahadan gelmiş birinin antrenör olması. Çünkü içeride ve dışarıda nasıl olması gerektiğini biliyor. Hücum ve savunma açısından sürekli taktiklerini öğrenmeye çalışırım. İnanılmaz enerji getiriyor ve onun getirdiği enerji de bana enerji veriyor. Birbirimize enerji vereceğimize inanıyorum. Son iki hafta çok güzel oldu. Hem takımla hem de onunla güzel bağlar kurduğumu düşünüyorum. Bu çok önemli. Daha da iyi olmak için çalışacağım. Çok heyecanlıyım. Hem onun enerjisi hem taraftardan alacağımız enerji… Bunlar sahada çok fazla güç veriyor" dedi.

Haberin Devamı

Kendi oyun stiline değinen Bonzie Colson, "Her şeyden biraz yapan bir oyuncu stilim var. Top çalma olsun, enerji olsun… Her maçta ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışırım. Sadece istatistikte görünenler değil, onun dışında da katkıda bulunmaya çalışırım. Bu şekilde sistemle uyumlu olmaya çalışıyorum. Sahada her şeyimi veririm" diye konuştu.

Takım kimyasına değinen Bonzie Colson, "Kimya çok iyi ama onun dışında enerji de çok iyi. Eskiler ve yeniler karması gibi bir durumumuz var şu an. Sürekli sorular soruyoruz, sistemi anlamaya ve öğrenmeye çalışıyoruz çünkü Fenerbahçe’de olmanın beklentisinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Sarunas da bizi sürekli motive edip daha iyi olmamız için bizi itmeye çalışıyor" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'deki basketbol organizasyonuna dikkat çeken Bonzie Colson, "Herkes biliyor Fenerbahçe’nin ne kadar büyük ve efsane bir kulüp olduğunu başarılarıyla. Zaten kulübe adım attığınız an tüm her yerde başarıları, kupaları görüyorsunuz. Çok profesyonel bir teknik ekip var. Aynı şekilde salon çok güzel. Özellikle geçmişten geldiğiniz yerlerle kıyaslayınca farkı görebiliyorsunuz" dedi.