Beşiktaş’ın tek sorunu savunma

Paulista, Immobile ve Rafa Silva, Beşiktaş’ın fotoğrafını değiştirdiler. Metin - Ali - Feyyaz sezonlarını anımsatıyor bana. Van Bronckhorst çok doğru işlere imza atıyor. Örneğin başarılı olmuş kadroyu asla bozmuyor, biraz oyuncu hamlelerinde arıza yapıyor! Hollandalı hocanın ofansif oyun tercihi harika, bir de şu savunmaya çare bulsa, tadına doyum olmaz. Baksanıza rakip üç atak yapıyor, ikisi golle sonuçlanıyor!
Beşiktaş iç hatlarda testlerden sınıfı geçti, önce Süper Kupa’yı müzesine taşıdı, ligde de ikide iki yaptı. Sıra geldi dış hatlara, yani Lugano maçına... Kartal’ın güncel fotoğrafı kişisel olarak beni umutlandırıyor, veriler de bunu gösteriyor. Yeter ki, şu duran toplarda savunmadaki hatalar en aza indirgensin, reçetenin adresi de Van Bronckhorst’tur

Haberin Devamı

Mourinho’ya yakışmadı

Mourinho’nun Göztepe maçından sonra; “Benim oyuncularımın da zaman geçirmesi, yerde yatmaları gerekiyor. Sakatlık taklidi yapmaları gerekiyor. Tıpkı diğer herkesin yaptığı gibi” şeklindeki açıklaması beni şaşırttı doğrusu! Sen dünyaca ünlü bir teknik adamsın... Elbette söylediklerin doğru, ancak puan kaybını kalkıp bunlara bağlamanızı, yan yollara sapmanızı yakıştıramadım! Demem o ki, ‘kötüyü’ örnek göstermek kariyerinizle asla örtüşmüyor, bilesiniz!

Muleka neden gidiyor?

Beşiktaş’ın Antalyaspor maçında gözlerim Muleka’yı aradı. Biraz araştırdım, teknik adam kararı imiş, olabilir. Gideceği söyleniyor, bence yedek kulübesinde en büyük alternatiflerin arasındadır, karışacak halimiz yok ya! Bir de Gedson’un ayrılığından dem vuruluyor, aman haaa, düşüncesi bile kötü! Böylesi mücadele eden, orta sahayı ayakta tutan, oyunu rakip alana yıkan bir adam çok zor bulunur. Bir de bitiriciliği olsa, vay ki vayyy..

GÜZEL SÖZLER

“Sakın hayatımı film yapmasınlar çünkü doğrusunu çekemezler.” AYDEMİR AKBAŞ

Yasa var, uygulayan yok

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un sahaya girmesi kurallara aykırı! Ne var ki girdi diye, saldırmak mı gerekir arkadaş? Şöyle ağız tadıyla bir sezon geçirelim dedik, hay demez olsaydık! Tribün terörü hız kesmiyor, holiganlar pıtırak gibi çoğalıyor! Elimizin altında kapı gibi 6222 şiddet yasası var, şunu devreye sokmanın tam zamanıdır. İngiltere’de bu konuda müthiş uygulamalar var, bizde niye olmasın arkadaş!

Haberin Devamı