Diğer Beykoz'da Yağlı Direk etkinliği için geri sayım!

Beykoz'da Yağlı Direk etkinliği için geri sayım!

03.07.2024 - 15:05 | Son Güncellenme:

Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde katılımcıların yağlanmış bir direğin ucundaki bayrağa ulaşmak üzere mücadele ettiği Red Bull Yağlı Direk etkinliği bu yıl 7 Temmuz Pazar günü İstanbul Beykoz’da, Şişecam Fabrikası İskelesi’nde gerçekleşecek.

Beykozda Yağlı Direk etkinliği için geri sayım

Her yıl Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, hem izleyenlere hem de katılımcılara eğlenceli anlar yaşatan Red Bull Yağlı Direk geri dönüyor. Ülkemizde bir klasik haline gelen ve bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin partnerliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte, yağa bulanmış direğin ucundaki bayrağı almayı başaran ilk katılımcı yılın kazananı olacak.

Haberin Devamı

Katılımcıların 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve gres yağına bulanmış direğin ucundaki bayrağı almaya çalıştığı zorlu görev, 7 Temmuz Pazar günü Beykoz’da, Şişecam Fabrikası İskelesi’nde gerçekleşecek.

Red Bull Yağlı Direk etkinliği hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve kayıt gerçekleştirmek için RedBull.com/yaglidirek adresi ziyaret edilebiliyor.

Beykozda Yağlı Direk etkinliği için geri sayım

Red Bull Yağlı Direk nedir?

Türkiye’de bir klasik haline gelen Red Bull Yağlı Direk’te katılımcılar, 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve gres yağına bulanmış 12 metre uzunluğundaki direğin ucundaki bayrağı almaya çalışıyor. Katılımcıların sırayla direğin en ucuna koştuğu yarışmada ayakta kalıp bayrağı alan ilk kişi günün kahramanı oluyor.