BeşiktaşBeşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni sol bek Almanya'dan

Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni sol bek Almanya'dan

08.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sol bek transferi için arayışların hız kazandığı dönemde sürpriz bir ismin gündeme geldiği öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcu için başka taliplerin de olduğu aktarıldı.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni sol bek Almanyadan

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sol bek rotasyonunu güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlıların, transfer gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Hollanda basınından De Telegraaf'ın haberine göre; Beşiktaş, Union Berlin forması giyen Robin Gosens'i transfer listesine dahil etti. Siyah-beyazlıların, Alman futbolcuyla ilgilendiği vurgulandı.

Robin Gosens'in Union Berlin'den ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı. Beşiktaş'ın yanı sıra Hollanda'dan PSV Eindhoven ve İtalya'dan Torino'nun Alman futbolcuyu gündeminde tuttuğu belirtildi.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni sol bek Almanyadan

Robin Gosens, geride kalan sezonda Union Berlin'de 37 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki sol bek, bu mücadelelerde 7 gol atma başarısı gösterdi. Robin Gosens, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Robin Gosens'in Union Berlin ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Alman futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Fortuna Elten altyapısında yetişen Robin Gosens daha sonra Bocholt altyapısı, Rhede altyapısı, Vitesse altyapısı, Dordrecht, Heracles, Atalanta ve Inter'de oynadı. Union Berlin, 2023-2024 sezonu başında Robin Gosens için 13 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Robin Gosens, Almanya Milli Takımı'nda 20 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki sol bek, bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.