BeşiktaşBeşiktaş'tan Giovanni van Bronckhorst'tan derbi cevabı!

Beşiktaş'tan Giovanni van Bronckhorst'tan derbi cevabı!

23.10.2024 - 20:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve Emirhan Topçu Lyon maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaştan Giovanni van Bronckhorsttan derbi cevabı

UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ve Emirhan Topçu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DEN KÖTÜ HABERLER ALDIK
"İndiğimizde Türkiye'den kötü haberler aldık. Kalbimiz hayatını kaybedenler ve aileleriyle.. Tüm Türk halkıyla..."

LYON ÇOK TEHLİKELİ
"Lyon iyi bir takım. Hücum geçişlerinde çok tehlikeliler. Topun bizde kalması gerekiyor. Avrupa'da bu tip maçları oynamak istersiniz. Beşiktaş olarak biz de bu maçta iyi bir performans sergilemek istiyoruz. İyi bir sonuç almak için buradayız."

ERSİN'E BAKACAĞIZ
"Mert Günok'un durumuna gün gün bakıyoruz, umarım kısa sürede aramıza döner. Ersin Destanoğlu'nun idmandan sonra nasıl reaksiyon göstereceğine bakacağız."

GALATASARAY'DAN ÖNCE LYON'A BAKACAĞIZ
"Derbi maçları çok özeldir. Teknik adam ve futbolcu olarak çok fazla derbi oynadım. İlk derbi maçımda Galatasaray'a karşı Süper Kupa oynadık. Pazartesi günü iyi bir maç oynamak istiyoruz. Ben her zaman maç maç düşünürüm. Önce Lyon maçına bakacağız."

Haberin Devamı

"Lyon ile oyuna bakış açımız benzer diyebiliriz. Top bizdeyken iyi işler çıkarmalıyız. Onlar da oyuna aynı felsefe ile yaklaşacaklar. Lyon iç sahada, biz deplasmandayız. Daha önce böyle maçlar oynadık. Topa sahip olarak, hücum etmek istiyoruz."

EMİRHAN TOPÇU: ALIŞMA SÜRECİM KISA SÜRDÜ
"Beşiktaş'a alışma sürecim kısa sürdü, birçok kez karşılaştığım isimlerle takım arkadaşı oldum. Bu yüzden alışma sürecim kısa sürdü, beni de kısa sürede benimsediler. Beşiktaş'ta inanılmaz mutluyum. Oyuncular, teknik heyet... Hepsi ile mutluyum."

"Gabriel Paulista sakatlandı, umarım en kısa zamanda döner. Büyük futbolcu, antrenmanlara başladı. Beşiktaş'ta oynamışım, oynamamışım... Bu önemli değil. Takımım başarılı olsun yeter. Oynamadığım zaman mutsuz olurum ama bunu belli etmem. İnşallah Lyon'a karşı başarılı olacağız ve İstanbul'a öyle döneceğiz."