BeşiktaşBeşiktaş'tan Dolmabahçe'de gösteri zamanı!

Beşiktaş'tan Dolmabahçe'de gösteri zamanı!

18.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından Turkcell Süper Kupa’yı müzesine taşıyan Beşiktaş bu sezon ilk kez Tüpraş Stadı’nda taraftarıyla buluşacak. Siyah-beyazlılar, Antalyaspor maçından önce saat 20.50’de çifte kupayla sahaya çıkarak gövde gösteri yapacak. Giovanni van Bronckhorst ve yeni yıldızlar, Dolmabahçe’ye ilk defa ayak basacak.

Beşiktaştan Dolmabahçede gösteri zamanı

Kartal, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında bugün Antalyaspor’u konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa’yı da müzesine taşıyan Beşiktaş bu sezon ilk kez Tüpraş Stadı’nda taraftarının karşısına çıkacak. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımdaki görevine Süper Kupa zaferi ve ligdeki Samsunspor galibiyetleriyle başlayan Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un yanı sıra yeni transferler Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour ilk kez taraftarlarla buluşacak. Giovanni van Bronckhorst için statta özel bir ‘hoş geldin’ pankartı açılacak.

Dolmabahçe’de saatler 20.50’yi gösterirken çifte kupalı gövde gösterisi yapılacak. Siyah-beyazlı takımın ezeli rakipleri Trabzonspor ve Galatasaray’ı mağlup ederek müzesine taşıdığı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa karşılaşmadan önce saha kenarında sergilenecek. Teknik heyet ve futbolcular kupalarla birlikte poz verecek.

Bu arada Tüpraş Stadı da yeni sezona yeni düzenlemelerle giriş yapacak. Statta yönetim kurulunun gayretleriyle hem tribünlerde hem de çatıda kapsamlı iyileştirme çalışmaları yapıldı. Hibrit zemin de tamamen yenilendi. Stat içindeki Atatürk posteri de yenisi ile değiştirildi.

Haberin Devamı

92 GÜN SONRA EVİNDE

Beşiktaş futbol takımı tam 92 gün sonra Tüpraş Stadı’na çıkacak. Kartal evinde son olarak 18 Mayıs’ta oynanan geçen sezonun 37. hafta maçında Atakaş Hatayspor’u konuk ederken sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Sezonu Kasımpaşa deplasmanında kapatan siyah-beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa maçlarını ise Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadı.

Beşiktaşlı taraftarlar bugün Antalyaspor’la oynanacak maçta Tüpraş Stadı’nı tamamen dolduracak. Müsabakaya yoğun bir ilgi gösteren siyah-beyazlıların biletleri büyük ölçüde bitirdikleri ifade edildi.

Tüpraş Stadı’na üzerinde, “Boğazın efendisi, İstanbul’un sahibi” yazan dev bir pankart asılacak. Stattaki kulelere ayrıca Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’yı simgeleyen dev bayraklar çekilecek.

ALEX SÜRPRİZ PEŞİNDE

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza ilk büyük sınavına bugün Beşiktaş karşısında çıkacak. Kırmızı-beyazlı takım geçen hafta Brezilyalı teknik adam yönetiminde sahasında Göztepe ile oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak ilk puanını almıştı. 

Haberin Devamı

İstanbul’dan puanla ayrılmanın hesaplarını yapan Alex de Souza’nın santrfor pozisyonunda yeni transfer Adolfo Gaich’e forma vermesi bekleniyor. CSKA Moskova’dan sezon sonuna kadar kiralanan 25 yaşındaki Arjantinli forvet geçen sezon Çaykur Rizespor forması giyerken 35 resmi maçta 11 gol atmıştı.