BeşiktaşBeşiktaş'tan Atletico Madrid'in yıldızı için operasyon! Katar ekibi de devrede

Beşiktaş'tan Atletico Madrid'in yıldızı için operasyon! Katar ekibi de devrede

20.07.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'de kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcunun peşine düştüğü öğrenildi. Tecrübeli hücumcu için Katar ekibinin de devrede olduğu aktarıldı.

Beşiktaştan Atletico Madridin yıldızı için operasyon Katar ekibi de devrede

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların, Atletico Madrid forması giyen yıldız futbolcunun peşine düştüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

Atletico Madrid'in satışına kolaylık sağlayacağı başarılı futbolcu için Katar ekibinin de devrede olduğu vurgulandı.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Atletico Madrid forması giyen Angel Correa'nın peşine düştü. Siyah-beyazlıların durumunu yakından takip ettiği Arjantinli hücum oyuncusunun, İspanyol ekibinde kadroda düşünülmediği aktarıldı.

Beşiktaştan Atletico Madridin yıldızı için operasyon Katar ekibi de devrede

Beşiktaş'ın Angel Correa için henüz resmi teklifini sunmadığı belirtildi. Siyah-beyazlıların ilerleyen günlerde somut teklif sunabileceği vurgulandı.

Atletico Madrid'in yeni bir transfer politikası izlediği ve Angel Correa için gelecek teklife olumlu yanıt verebileceği kaydedildi. Arjantinli futbolcu için Beşiktaş'ın yanı sıra Katar ekibi Al Gharafa'nın da ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Angel Correa, geride kalan sezonda Atletico Madrid'de 47 maça çıktı. Arjantinli hücum oyuncusu bu müsabakalarda 11 gol atma başarısı gösterdi. Angel Correa, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Beşiktaştan Atletico Madridin yıldızı için operasyon Katar ekibi de devrede

Arjantinli futbolcunun Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Angel Correa'nın güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

San Lorenzo altyapısında yetişen Angel Correa, 2014-2015 sezonu devre arasında 10 milyon 500 bin euro bedelle Atletico Madrid'e imza attı. Angel Correa, Arjantin Milli Takımı'nda 25 karşılaşmada süre aldı. 23 yaşındaki hücum oyuncusu bu mücadelelerde 3 gol attı.