BeşiktaşBeşiktaş'tan Anderson Talisca sürprizi! Transfer için ilk aday

Beşiktaş'tan Anderson Talisca sürprizi! Transfer için ilk aday

20.07.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Al Nassr forması giyen Anderson Talisca'yı yeniden gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların listesinde ilk sıranın Brezilyalı oyuncu olduğu vurgulandı.

Beşiktaştan Anderson Talisca sürprizi Transfer için ilk aday

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi renklerine bağlayan siyah-beyazlıların yeni hedefinin Anderson Talisca olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta kurmayların Ernest Muçi'nin alternatifi olarak Anderson Talisca'yı belirlediği belirtildi. Fanatik'in haberine göre; Ernest Muçi'yle ilgilenen kulüp sayısının artması sonrası Beşiktaş'ta kurmaylar Anderson Talisca'yı gündemine aldı.

Beşiktaştan Anderson Talisca sürprizi Transfer için ilk aday

Ernest Muçi'nin takımdan ayrılması durumunda siyah-beyazlıların Anderson Talisca için harekete geçeceği kaydedildi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın Al Nassr ile olan yakın ilişkileri sebebiyle siyah-beyazlıların bu transferde zorlanmayacağı belirtildi.

"TALISCA GÜNDEME GELEBİLİR"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel kısa süre önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ernest Muçi'ye herhangi bir teklif yok. İlgilenen kulüpler var. Gedson'a Zenit'ten teklif geldi. Son anda vazgeçtiler. Muçi'nin yokluğunda Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Sadece Talisca'ya odaklanmamak gerekiyor."

Haberin Devamı

Beşiktaştan Anderson Talisca sürprizi Transfer için ilk aday

Anderson Talisca, geride kalan sezonda Al Nassr'da 25 maça çıktı. Brezilyalı on numara bu müsabakalarda 25 gol atma başarısı gösterdi. 30 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Anderson Talisca'nın Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Bahia altyapısında yetişen Anderson Talisca daha sonra Benfica, Beşiktaş, Guangzhou Evergrande ve Al Nassr'da oynadı.