BeşiktaşBeşiktaş'tan 20'lik stopere kanca! Avrupa devleri peşinde

Beşiktaş'tan 20'lik stopere kanca! Avrupa devleri peşinde

27.07.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına hız veren kurmayların, sol stoper arayışlarında gündemine sürpriz bir ismi aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların takip ettiği başarılı futbolcuya Avrupa'dan kulüplerin de ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Beşiktaştan 20lik stopere kanca Avrupa devleri peşinde

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gözler savunma hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi kadrosuna bir savunmacı takviyesinde bulunmayı hedefleyen siyah-beyazlıların, genç futbolcuyu gündemine aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Brezilya basınında yer alan habere göre; Beşiktaş bonservisi Zenit'te bulunan Robert Renan için harekete geçti. Siyah-beyazlıların, 20 yaşındaki stoperi transfer etmek istediği belirtildi.

Robert Renan için Fransa'dan Marsilya ve Portekiz'den Porto'nun da ilgisinin bulunduğu kaydedildi. 20 yaşındaki stoperin, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği vurgulandı.

Beşiktaştan 20lik stopere kanca Avrupa devleri peşinde

Zenit'in Robert Renan için beklediği bonservis bedelinin netlik kazandığı kaydedildi. Rus ekibinin, genç savunmacı için 10 milyon euroluk beklentisinin olduğu aktarıldı.

Corinthians altyapısında yetişen Robert Renan, 2022-2023 sezonu devre arasında bedelsiz olarak Zenit'e imza attı. Zenit, 2023-2024 sezonunda Robert Renan'ı kiralık olarak Internacional'e gönderdi.

Haberin Devamı

Robert Renan'ın Internacional ile olan kiralık sözleşmesi 31 Aralık 2024'te sona erecek. 20 yaşındaki Brezilyalı savunmacının güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Robert Renan'ın Zenit'le olan anlaşması 30 Haziran 2028'de tamamlanacak. 20 yaşındaki stoper, Brezilya U23 Milli Takımı'nda 1 maça çıktı.