BeşiktaşBeşiktaş'ta Şenol Güneş ve Burak Yılmaz'ı çıldırtan olay! Hakemin kararına tepki

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Burak Yılmaz'ı çıldırtan olay! Hakemin kararına tepki

03.09.2023 - 20:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Sivasspor'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısına damga vuran an 45+1. dakikada yaşandı. Siyah Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yardımcısı Burak Yılmaz hakem Zorbay Küçük'ün kararına sert tepki gösterdiler. İşte yaşananlar...

Beşiktaşta Şenol Güneş ve Burak Yılmazı çıldırtan olay Hakemin kararına tepki

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısı 2-0 Siyah Beyazlılar'ın üstünlüğü ile geçilirken son anlara doğru yaşananlar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yardımcısı Burak Yılmaz'ın sert tepki göstermesine neden oldu.

Haberin Devamı

BİR ANDA TANSİYON YÜKSELDİ

Dakikalar 45+1'i gösterdiğinde Sivasspor, Beşiktaş yarı sahasının sol çarprazına topu getirdi. Korner direğine yakın bir bölgede topla buluşan Ray Manaj topu saklamak istersen Omar Colley'in mücadelesi ile yerde kaldı.

Tecrübeli savunmacının hareketine sinirlenen Sivasspor'un forveti karşılık verince bir anda ortam gerildi ve Colley başını tutarak yerde kaldı. Omar Colley sağlık görevlileri tarafından tedavisi devam ederken, hakem Zorbay Küçük de Ray Manaj'ı yanına çağırdı ve sarı kart gösterdi.

COLLEY'İN KENARDAN OYUNA GİRMESİNİ İSTEDİ

Pozisyonda Colley'in Manaj'a faul yaptığını belirten Zorbay Küçük, o bölgeden Sivasspor'un serbest vuruş kullanmasını istedi. O sırada yerde tedavi gördüğü için Omar Colley'in de saha kenarına gelerek oyun başladıktan sonra dahil olmasını istedi.

Haberin Devamı

Bu karar Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yardımcısı Burak Yılmaz'ın sert tepki göstermesine neden oldu. Korner atışında savunmasının eksik kalmasına sinirlenen tecrübeli teknik adam saha kenarında hakemin kararına veryansın etti.

Beşiktaşta Şenol Güneş ve Burak Yılmazı çıldırtan olay Hakemin kararına tepki