BeşiktaşBeşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a Real Madrid kancası! Yakın takip

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a Real Madrid kancası! Yakın takip

18.07.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki milli forveti Semih Kılıçsoy'a Real Madrid'in talip olduğu öğrenildi. Genç forvet için dünyaca ünlü şef scoutun devrede olduğu aktarıldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya Real Madrid kancası Yakın takip

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki santrfora İspanyol devi Real Madrid'in talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Planeta Madrid'in haberine göre; La Liga devi Real Madrid, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u takibe aldı.

Real Madrid Şef Scoutu Juni Calafat'ın 18 yaşındaki santrforu yakından takip ettiği kaydedildi. Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den kulüplerin de ilgisinin bulunduğu ancak şu ana kadar bir anlaşma olmadığı vurgulandı. Semih Kılıçsoy'un Real Madrid'de bir öncelik olarak görülmediği ancak kulübün takipte olduğu aktarıldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya Real Madrid kancası Yakın takip

Semih Kılıçsoy'un önemli bir forvet olmak için çok iyi niteliklere sahip olduğu kaydedildi. 18 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Beşiktaş'ta 35 maçta süre aldı. Semih Kılıçsoy bu müsabakalarda 12 gol attı ve 3 asist üretti.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 18 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 12 milyon euro.