Beşiktaş Beşiktaş'ta Jose Mourinho heyecanı! Görüşmelerde son durum

Beşiktaş'ta Jose Mourinho heyecanı! Görüşmelerde son durum

20.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.

Beşiktaşta Jose Mourinho heyecanı Görüşmelerde son durum

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta tüm gözler Jose Mourinho’ya çevrildi. İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in geçen ay Türk Hava Yolları reklam çekimi için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü Portekizli teknik adamla görüştüklerini açıklaması siyah-beyazlı camiada büyük heyecan yarattı.

Haberin Devamı

Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada, “Mourinho ile İstanbul’da boğazda bir otelde görüştük. Teklifimize sıcak yaklaştı. Ekonomik detaylar halledildi. Gelecek hafta İtalya’ya giderek yüz yüze tekrar görüşeceğiz. Maliyetini ben karşılayacağım. Mourinho olmazsa çıtamız bu seviyede olacak” demişti.

Şimdiye kadar birçok isimle temas kuran siyah-beyazlı yönetimin, Fenerbahçe’de başkan adayı Aziz Yıldırım’ın seçim vaadi olan Mourinho’yu takımın başına getirmeye çalıştığı belirtildi. Portekizli teknik adamla yapılacak 2. tur görüşmeleri de Hüseyin Yücel’in yürüteceği öğrenildi. 

Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Başkan Hasan Arat da sürece dahil olacak. Mourinho’ya 2 yıllık sözleşme teklif edilecek. Deneyimli hoca anlaşma sağlanırsa ekibiyle birlikte İstanbul’a gelecek.

Haberin Devamı

Diğer yandan Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile anlaşma ihtimali de bulunuyor. Portekizli teknik adamın 8-9 Haziran’da gerçekleşecek kongre öncesi Aziz Yıldırım veya Başkan Ali Koç’la el sıkışabileceği ileri sürülüyor.