BeşiktaşBeşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Nicola Zalewski cevabı! 'Beşiktaş ilgilenirse alır'

Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Nicola Zalewski cevabı! 'Beşiktaş ilgilenirse alır'

21.10.2024 - 18:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İtalya'da katıldığı ödül töreninde konuştu. Hüseyin Yücel'in Nicola Zalewski ile ilgili cevabı dikkat çekti.

Beşiktaşta Hüseyin Yücelden Nicola Zalewski cevabı Beşiktaş ilgilenirse alır

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İtalya'da düzenlenen ödül töreninde açıklamalarda bulundu. Hüseyin Yücel, Ciro Immobile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Roma forması giyen Nicola Zalewski'nin transferine dair soruya Hüseyin Yücel'in verdiği cevap ön plana çıktı.

"Nicola Zalewski ile ilgileniyor musunuz" sorusuna Hüseyin Yücel, "Bakıyoruz, bununla ilgili açıklama yapamam. Eğer Beşiktaş bir futbolcuyla ilgilenirse onu alır" cevabını verdi.

Ciro Immobile transferi sürecinde yaşananları anlatan Hüseyin Yücel, "Üç gün boyunca otelden ayrılmadık çünkü Immobile'yi transfer etmek için uğraşıyorduk. Kimsenin Ciro için endişelenmesine gerek yok. Onu yakın zamanda emekliliğe göndermeye niyetimiz yok" şeklinde konuştu.

İtalyan forvetin Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu vurgulayan Hüseyin Yücel, "Immobile'nin herkese selamı var. Kendisi çok çok mutlu. Biz onu Türkleştireceğiz. Normalde buraya gelecekti ama dün maçı olduğu için gelemedi. Şu an 11 maçta 10 gole ulaştı. Muazzam bir performans sergiliyor. Bu şekilde devam edecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Nicola Zalewski, bu sezon Roma'da 5 müsabakada forma şansı buldu. İtalyan yıldız, bu karşılaşmalarda 284 dakika sahada kaldı.