BeşiktaşBeşiktaş'ta her derde deva Cher Ndour!

Beşiktaş'ta her derde deva Cher Ndour!

14.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın PSG’den kiraladığı 20 yaşındaki Cher Ndour hem ön libero hem merkez orta saha hem de 10 numarada görev yapabiliyor. 1,90 boyundaki futbolcu bu özelliğiyle orta saha rotasyonunda Giovanni van Bronckhorst’un elini bir hayli güçlendirecek.

Beşiktaşta her derde deva Cher Ndour

Beşiktaş’ta orta saha rotasyonuna katılan son isim Cher Ndour oldu. Siyah-beyazlılar, Amir Hadziahmetovic’i Çaykur Rizespor’a kiralık gönderdikten hemen sonra Senegal asıllı İtalyan oyuncuyu renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Fransız devi PSG’den sezon sonuna kadar kiralanan 20 yaşındaki Ndour, güçlü fiziği ve orta alanda üç farklı pozisyonda görev yapabilmesiyle dikkat çekiyor. 1,90 boyunda olan genç futbolcu hem ön libero hem merkez orta saha hem de 10 numarada forma giyebiliyor. Cher Ndour bu özellikleriyle Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un elini bir hayli rahatlatacak. Hollandalı hoca; Gedson, Al Musrati ve Rafa Silva’nın form ve sakatlık durumlarına göre Ndour’a ilk 11’de forma verecek.

Cher Ndour geçen sezonun ilk yarısında PSG’de ikinci devresinde kiralık olarak Braga’da top koşturdu. PSG’de 4 maçta forma giyerken 1 gol atan genç futbolcu, Braga’da 11 karşılaşmada görev yaptı ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

Kartal’da Ndour transferi ardından gözler Demir Ege Tıknaz’a çevrildi. Rapid Wien’in gündeminde olan genç futbolcunun önümüzdeki günlerde kiralık olarak Avusturya ekibine gidebileceği aktarıldı.

FAHRİ'YE YENİ SÖZLEŞME

Kartal’da genç yeteneklerden Fahri Kerem Ay’ın sözleşmesi 2027-28 sezonunun sonuna kadar uzatıldı. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, orta sahada görev yapan 19 yaşındaki oyuncuya yeni sezonda başarılar diledi.