BeşiktaşBeşiktaş'ta Ciro Immobile ve Rafa Silva fırtınası! Bir ilki yaşadı

Beşiktaş'ta Ciro Immobile ve Rafa Silva fırtınası! Bir ilki yaşadı

18.08.2024 - 23:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların yeni transferleri Ciro Immobile ve Rafa Silva performanslarıyla hayran bıraktı.

Beşiktaşta Ciro Immobile ve Rafa Silva fırtınası Bir ilki yaşadı

Beşiktaş, Süper Lig'in 2'nci haftasında Antalyaspor'u konuk etti. Beşiktaş Stadyumu'nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlı takımın yeni transferleri damga vurdu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 13'üncü dakikasında Milot Rashica'nın pasında topla buluşan Ciro Immobile'nin şutunda top direğe çarpıp ağlarla buluştu.

Ciro Immobile bu golün ardından Süper Lig'de ilk kez gol atma başarısı gösterdi. Müsabakanın 23'üncü dakikasında Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'un asistinde Ciro Immobile bir kez daha sahneye çıktı.

İtalyan forvet, bu golün ardından Beşiktaş kariyerinde 4'üncü kez rakip fileleri havalandırdı. Ciro Immobile daha önce Galatasaray maçında da gol sevinci yaşamıştı.

Beşiktaşta Ciro Immobile ve Rafa Silva fırtınası Bir ilki yaşadı

RAFA SILVA DURDURULAMIYOR

Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Rafa Silva, 56'ncı dakikada Milot Rashica'nın pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Rafa Silva kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Rafa Silva, bu golle birlikte Beşiktaş kariyerinde 3'üncü gol sevincini yaşadı. Portekizli futbolcu daha önce Galatasaray ve Samsunspor maçlarında da gol sevinci yaşamıştı.

Beşiktaşta Ciro Immobile ve Rafa Silva fırtınası Bir ilki yaşadı

KIRMIZI KARTI YARATTI

63'üncü dakikada Beşiktaş'ta Rafa Silva'ya faul yapan Güray Vural, VAR'da incelenen pozisyon sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı.

Rafa Silva ve Ciro Immobile'ye asist yapan Milot Rashica da kariyerinde bir ilki yaşadı. Kosovalı kanat oyuncusu, Süper Lig'de bir maçta ilk kez 2 asist birden üretti.

Yazarlar