BeşiktaşBeşiktaş'ta Ciro Immobile seferberliği! Sunulan maaş belli oldu

Beşiktaş'ta Ciro Immobile seferberliği! Sunulan maaş belli oldu

10.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş dünyaca ünlü İtalyan golcüyü kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Immobile’ye yıllık 5 milyon euroluk teklif yapan siyah-beyazlılar, Lazio ile pazarlıklara devam ediyor.

Beşiktaşta Ciro Immobile seferberliği Sunulan maaş belli oldu

Golcü arayışını sürdüren Kartal gözünü Ciro Immobile’ye dikti. Siyah-beyazlılar, Rafa Silva’dan sonra Lazio’da top koşturan dünyaca ünlü İtalyan yıldızı da kadrosuna katabilmek için tüm imkanlarını seferber etti.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar’la yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, Lazio ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki Immobile’yi bonservis ödemeden renklerine bağlamaya çalışıyor. Ancak İtalyan kulübü aynı zamanda takım kaptanı olan Immobile’yi bedelsiz bırakmaya yanaşmıyor. Beşiktaş’la yıllık ücret konusunda anlaşan Immobile, Lazio Başkanı Claudio Lotito ile görüşerek bonservisini istedi. Latito’nun bu talebe henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt vermediği ifade edildi.

Beşiktaş’ın Ciro Immobile’ye yıllık net 5 milyon euroluk teklif yaptığı bildirildi. Kariyerine siyah-beyazlı takımda devam etmeye sıcak bakan İtalyan golcünün bu teklifi kabul ettiği aktarıldı. Kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde Immobile transferinin önünde bir engel kalmayacak.

Haberin Devamı

Kartal, Augsburg’da forma giyen Nijerya asıllı Alman stoper Felix Uduokhai için de girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, kulübüyle bir yıllık sözleşmesi kalan 26 yaşındaki başarılı oyuncuyu 2-3 milyon euro bonservis karşılığında renklerine bağlamayı planlıyor.

FULHAM'IN GÖZÜ SEMİH'TE

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Fulham, Beşiktaş’ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy’a kancayı taktı. İngiliz ekibinin, 18 yaşındaki milli futbolcu için siyah-beyazlılara 20 milyon euroluk resmi teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Fulham’ın scoutlar aracılığıyla Semih’i uzun süredir yakından takip ettiği ortaya çıktı. Semih’e ciddi bir yatırım yapmayı planlayan İngiliz ekibinin kısa süre içinde 20 milyon euroluk resmi teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalışacağı vurgulandı. Siyah-beyazlıların, Immobile transferinin gerçekleşmesi halinde Semih’in satışına onay verebileceği iddia edildi.

SLOVENYA KAMPI BAŞLIYOR

Kartal, İstanbul’daki yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorts yönetimindeki idmanda, ısınma koşusu ve pas çalışmasından sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı aktarıldı. Beşiktaş 10 gün sürecek ikinci etap kamp çalışmaları için bugün ilk olarak Avusturya’nın Graz kentine uçacak. Siyah-beyazlılar daha sonra karayoluyla Slovenya’nın Maribor kentine giderek ilk çalışmasını yapacak.