BeşiktaşBeşiktaş'ta bir transfer, bir ayrılık! Premier Lig'den kiralık geliyor

Beşiktaş'ta bir transfer, bir ayrılık! Premier Lig'den kiralık geliyor

20.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e fırtına gibi giren Beşiktaş, Cher Ndour’un ardından bir yabancı oyuncu transferi daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetim genç yıldızın transferinde mutlu sona yakın.

Beşiktaşta bir transfer, bir ayrılık Premier Ligden kiralık geliyor

Süper Lig'de sezona 2'de 2 yaparak giren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, 19 yaşındaki Angelo Gabriel'in transferinde önemli aşama kaydetti. Chelsea'de forma giyen genç oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması planlanıyor.

Haberin Devamı

15 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEMİŞTİ

Chelsea, Angelo Gabriel’i Temmuz 2023’te 15 milyon euro bonservis karşılığında Santos’tan transfer ederken daha sonra Fransız ekibi Strasbourg’a kiralamıştı.

Beşiktaşta bir transfer, bir ayrılık Premier Ligden kiralık geliyor

Kartal’ın Angelo Gabriel ile anlaşma sağladığı aktarıldı. Chelsea’de süre alamayan Brezilyalı kanat oyuncusunun Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğu vurgulandı. İngiliz ekibinin de düzenli oynayarak deneyim kazanması için Gabriel’i mutlaka kiralamak istediği kaydedildi.

Chelsea’nin yetenekli futbolcunun satın alma opsiyonunu vermeye yanaşmadığı öğrenildi. İngilizlerin geri adım atmaması halinde Gabriel’in opsiyon olmadan kiralanacağı vurgulandı.

STRASBOURG'DA 25 MAÇA ÇIKTI

Angelo Gabriel geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Strasbourg’da 25 resmi karşılaşmaya çıkarken 4 asiste imza attı. 19 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 15 maçta ilk 11’de yer aldı.

Haberin Devamı

Genç futbolcu kasığından yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle Ligue 1’deki son 11 karşılaşmada forma giyememişti. Solak olan yeteneklifutbolcunun, Chelsea ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaşta bir transfer, bir ayrılık Premier Ligden kiralık geliyor

MULEKA YOL AYRIMINDA

Jackson Muleka forma rekabetinde geride kaldı. Turkcell Süper Kupa maçında yedek beklerken süre alamayan Muleka, Samsunspor deplasmanında 11 dakika şans bulmuştu. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Demokratik Kongolu futbolcuyu sürpriz biçimde Antalyaspor maçının kadrosuna almadı. Kulübede Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu oturtan Van Bronckhorst, Muleka’yı tribüne gönderdi.

Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood ile bir süredir transfer görüşmeleri gerçekleştiren siyah-beyazlı forvetin kısa süre içinde takımdan ayrılabileceği bildirildi. Suudi ekibi, Muleka için 3 milyon 350 bin euroluk resmi teklifte bulunmuştu. Golcü oyuncunun maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Al-Kholood’la sözleşme imzalaması bekleniyor.