BeşiktaşBeşiktaş'ta başkan Hasan Arat: PSG ile görüşme yaptım | Emirhan Topçu çok istedi

Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat: PSG ile görüşme yaptım | Emirhan Topçu çok istedi

02.08.2024 - 10:59 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat siyah-beyazlı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arat transferi açıklarken PSG ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Beşiktaşta başkan Hasan Arat: PSG ile görüşme yaptım | Emirhan Topçu çok istedi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Ümraniye'de takımı ziyaret etti. Arat, daha sonra basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

PSG İLE GÖRÜŞME YAPTIM
"İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocamız gerekli çalışmaların ardından ihtiyaçlarını bildirdi. Gidecek olan oyuncularımız var, bu normal. 14 yabancı ve mavi kart hakkımız var. Avrupa ve Türkiye'de altyapısından en çok oyuncu çıkaran kulübüz. PSG ile bir görüşme yaptım, o görüşmede de bunu net bir şekilde gördüm. Beşiktaş bununla gurur duymalı. Taraftarları heyecanlandıran çok önemli transferler yaptık. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Allah, kartala zeval görmeden yoluna devam etmesini nasip etsin."

"Boğazın Efendisi, Atatürk Olimpiyat Stadı'na bir kez daha geliyor."

EMİRHAN TOPÇU ÇOK İSTEDİ
"Transfer çalışmaları devam ediyor. Giovanni van Bronckhorst ile görüşülüyor. Bir transferin daha lisansı çıkacak. Beşiktaş'ı çok isteyen oyuncular alınıyor. Emirhan Topçu ve annesi, Beşiktaş'ı çok istedi. Hoca da istedi. Hayırlı olsun."

Haberin Devamı

SÜPER KUPA İÇİN PRİM VAR
"Taraftarlar Süper Kupa maçında sakin olmalı. Hakemler adil yönetim göstermeli. Yeni TFF'nin ilk sınavı, iyi geçeceğini düşünüyorum. Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçı için prim var. Onu yarın futbolculara söyleyeceğiz."

Yazarlar