BeşiktaşBeşiktaş'ta Arnautovic sürprizi! İtalyan basını duyurdu

Beşiktaş'ta Arnautovic sürprizi! İtalyan basını duyurdu

08.07.2024 - 10:31 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulüpte iç ve dış transferde hareketli saatler yaşanıyor. Okay Yokuşlu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın kurmayları, Serie A devinin tecrübeli golcüsünü radarına aldı.

Beşiktaşta Arnautovic sürprizi İtalyan basını duyurdu

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta hareketli günler yaşanıyor. Sitah-Beyazlı ekipte, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken kalacak ve gidecek futbolcular için de önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı

OKAY İMZAYA YAKIN

Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, 3. transferini orta sahaya yapmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Beşiktaş; West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu’nun temsilcisiyle görüştü. Pazarlıklarda 30 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışıldığı belirtildi. Okay’a hafta içi imza attırmayı planlayan yönetim, diğer yerli isimler, Salih Özcan, Yusuf Yazıcı, Oğuz Aydın ve Bertuğ Yıldırım için girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaşta Arnautovic sürprizi İtalyan basını duyurdu

FORVETE ARNAUTOVIC! 

Yeni sezon için golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın santrfor transferiyle ilgili sürpriz bir iddia İtalyan basınından geldi. Ünlü İtalyan yayın organı La Gazetta Della Sport, Beşiktaş’ın Inter forması giyen Arnautovic ile ilgilendiğini öne sürdü. Haberde, siyah-beyazlılar’ın golcü oyuncunun durumunu araştırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız sezon 35 maça çıkan Avusturyalı yıldız, 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Avrupa şampiyonasında da başarılı bir performans ortaya koyan yıldız isimle Fiorentina’nın da yakından ilgilendiği gelen haberler arasında. Santrfor mevkiinde oynayan Marko Arnautovic, sağ ve sol kanat pozisyonlarında da görev alabiliyor.

 

 

 

Yazarlar