BeşiktaşBeşiktaş'ın Immobile transferinde son durum! 'Kıran kırana pazarlık'

Beşiktaş'ın Immobile transferinde son durum! 'Kıran kırana pazarlık'

12.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Gabriel Paulista ve Rafa Silva’dan sonra Ciro Immobile’yi renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş'ta transfer için pazarlıklar devam ediyor. İşte detaylar...

Transferde atağa kalkan Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva’dan sonra dünyaca ünlü İtalyan golcü Ciro Immobile’yi de resmen renklerine bağlamak için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Rafa Silva transferinde büyük rol oynayan siyah-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Lazio Başkanı Claudio Lotito ile pazarlık masasına oturmak üzere İtalya’ya gitti. Yücel’in 34 yaşındaki golcüyü bedelsiz istediği ancak Lotito’nun buna yanaşmadığı ifade edildi.

6 MİLYON EURO ÜCRET

Beşiktaş ile Lazio’nun Immobile için 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya çok yakın oldukları ileri sürüldü. Siyah-beyazlıların 2 yıllık anlaşma sağlanan yıldız golcüye yıllık net 6 milyon euro ücret ödeyeceği de belirtildi.

Kartal, Augsburg’da top koşturan 26 yaşındaki Alman stoper Felix Uduokhai için de girişimlerini sürdürüyor. Bundesliga ekibiyle yapılan bonservis pazarlıklarının tamamlanmak üzere olduğu aktarıldı.