BeşiktaşBeşiktaş transferde sağ gösterip sol vuracak! Steven Berghuis operasyonu

Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuracak! Steven Berghuis operasyonu

16.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Bronckhorst, sağ kanat için sol ayaklı bir ismi gözüne kestirdi. Siyah-beyazlılar, Ajax’ın tecrübeli futbolcusu Steven Berghuis için temaslarını sıklaştırdı. Hollandalı futbolcu, aynı zamanda hocanın eski öğrencisi.

Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuracak Steven Berghuis operasyonu

Beşiktaş’ta transfer dönemi büyük bir hızla devam ederken, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un transfer listesine göre hareket ediliyor. Dünya yıldızlarını bir araya getiren siyah-beyazlılar, şimdi de sağ kanat için Steven Berghuis’e yöneldi.

Haberin Devamı

Ajax ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcuyla ilgili çalışmalar yapan Beşiktaş’ta Hollandalı teknik adam, Berghuis’in sol ayaklı olmasını önemsiyor. Sağ bölgede oynamasına rağmen sol ayağını kullanan 32 yaşındaki oyuncu için temasların sıklaştığı ifade edildi. 

İki kulüp arasında görüşmelerin önemli bir düzeye geldiği vurgulanırken, Berghuis, Teknik Direktör Van Bronckhorst’un eski öğrencisi olması bir avantaj olarak gösterildi. İkili, 2016-17 sezonunda birlikte çalışırken, oyuncunun menajeri Guido Albers’in Bronchorst’in menajerliğini de yapmasının da anlaşma zemininde önemli olacağı ileri sürüldü.

Lig ve Avrupa’da geçen sezon 29 karşılaşmada görev yapan Berghuis, bu müsabakalarda 8 gol, 10 asist yaptı.

Haberin Devamı

UÇAN: KIVILCIM BİZDEN, YANGIN TARAFTARDAN

Beşiktaş ile sözleşme yenileyen Salih Uçan, gelecek sezon ile ilgili iddialı sözler söyledi.

Demirören Haber Ajansı’na konuşan siyah-beyazlı futbolcu, “Geçen sene taraftarımızın kalbini çok kırdık. Küçük bir kıvılcım gördüklerinde ortalığı yakıyorlar. Final maçında gördüğümüz gibi... O atmosfer inanılmazdı. Onları bu sene elimizden geldiğince çok mutlu edeceğiz. Biz kıvılcımı sahada yakalım, taraftarımız yangını başlatır” dedi.Maribor’da yeni sezona hazırlanan Salih, “Sözleşme dönemim cidden uzun sürdü. Uzun sürmesinin de sebepleri skorlara bağlıydı. Benim de zaten ‘Haklının acelesi yoktur’ diye bir sözüm vardı. O yüzden bekledim. Hiçbir zaman ayrılmak gibi bir düşüncem olmadı. Teklifler geldi mi ? Geldi. Beşiktaş’tan başka hiçbir kulüple görüşmedim” ifadelerini kullandı.

CIRO IMMOBILE SAHADA

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Maribor kentinde sürdüren Beşiktaş’ın dün sabahki idmanında yeni bir isim yer aldı. Siyah-beyazlılara yeni katılan Ciro Immobile dünkü antrenmanda yer aldı.

Kamp yaptığı otelin tesislerinde 20 dakikası basına açık antrenmana kampta olan tüm futbolcular katılırken, yönetici Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da idmanı takip etti.Siyah-beyazlılar günün ikinci çalışmasını akşam gerçekleştirecek.

Yazarlar