İngiltere Premier LigBenjamin Mendy'den Manchester City'e şok suçlama!

Benjamin Mendy'den Manchester City'e şok suçlama!

14.10.2024 - 18:26 | Son Güncellenme:

Manchester City'de forma giydiği dönemde tecavüz ve cinsel saldırı suçlamaları ile yargılanan Benjamin Mendy suskunluğunu bozdu.

Benjamin Mendyden Manchester Citye şok suçlama

Fransız futbolcu Benjamin Mendy, Manchester City'de forma giydiği dönemde yargılandığı davalarla ilgili konuştu. Tecavüz ve cinsel saldırı suçlamaları ile yargılanan ve daha sonra aklanan Benjamin Mendy, Manchester City'e ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Pandemi döneminde tüm futbolcuların kısıtlamaları ihlal ettiğini belirten Benjamin Mendy, "Katıldığım ve ev sahipliği yaptığım partilerde, aralarında kulüp kaptanının da bulunduğu Manchester City A takım oyuncularının hepsi vardı. Hepimiz alkol aldık. Hepimiz kadınlarla gündelik ilişkiler yaşadık. Hepimiz Covid-19 kısıtlamalarını ihlal ettik. Bu benim davranışımı mazur göstermez, ancak Manchester City'nin beni bu şekilde ayırmasının haksızlık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kendisinin kamuoyu önünde küçük düşürüldüğünü vurgulayan Benjamin Mendy, "Benimle diğer Manchester City oyuncuları arasındaki fark, haksız yere tecavüzle suçlanan ve kamuoyu önünde küçük düşürülen kişinin ben olmam" şeklinde konuştu.

Yazarlar