GalatasarayBenfica'nın Kerem Aktürkoğlu planı!

Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu planı!

12.09.2024 - 17:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de gündem olmaya devam ediyor. Benfica'nın milli futbolcu ile ilgili planı belli oldu.

Benficanın Kerem Aktürkoğlu planı

Galatasaray'da dört yıl geçiren Kerem Aktürkoğlu, bu zaman zarfının ardından Benfica'ya transfer oldu. Yıldız futbolcu, imzayı attığından bu yana Portekiz'de gündem olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM İLE HAT-TRİCK
Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya imza attıktan sonra Türkiye A Millî Futbol Takımı kampına katıldı ve Uluslar Ligi'ne konsantre oldu. Yıldız oyuncu, İzmir'de İzlanda ile oynanan maçta hat-trick yaparak geceye damga vurdu.

Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yapması, Portekiz basınında geniş yankı buldu. Record ve Ojogo gazeteleri Kerem Aktürkoğlu'nun başarısını manşetlerinden verirken, diğer gazeteler de iç sayfalarında geniş yer ayırdı.

Benficanın Kerem Aktürkoğlu planı

'AĞIZ SULANDIRDI'
"Ağız sulandırdı" ifadesini kullanan Record gazetesi, "Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu'nun, Luz Stadı'na çıkmadan önce millî formasıyla büyük bir gösteri yaptı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalarda, "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım." şeklindeki sözü de Portekiz basınında öne çıkarıldı.

Haberin Devamı

Benfica, Portekiz Premier Lig'de 5. hafta mücadelesinde cumartesi akşamı evinde Santa Clara ile oynayacak. Kerem Aktürkoğlu'nun, saat 22.30'da başlayacak mücadelede ilk 11'de yer alması bekleniyor.

PREMIER LİG İDDİASI
Öte yandan Fichajes'te yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulüpleri, bu sezon Portekiz'de Benfica'nın maçlarını takip etmek için Lizbon'a adeta kamp kuracak.

Söz konusu haberde spesifik bir takım ismi verilmezken, Benfica'nın daha önce de alıp yıldızını parlatıp sattığı oyunculardan kazandığı milyon eurolar herkes tarafından biliniyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun sadece bir sezon Benfica'da oynayıp önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'in yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.