Şampiyonlar LigiCANLI | Benfica - Feyenoord! Şampiyonlar Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü sahada

CANLI | Benfica - Feyenoord! Şampiyonlar Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü sahada

23.10.2024 - 21:58 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Portekiz ekibi Benfica, Feyenoord’u konuk ediyor. Hakem Halil Umut Meler'in yönettiği maçta Benfica'da Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'deler. Karşılaşma saat 22.00'de başladı.

CANLI | Benfica - Feyenoord Şampiyonlar Liginde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü sahada

Devler Ligi sahnesinde gözler Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'ye çevrildi. Portekiz ekibi Benfica, Feyenoord’u konuk ediyor. Kızılyıldız’ı 2-1’le geçen Benfica sonrasında ise İspanyol devi Atletico Madrid karşısında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Feyenoord ise ilk maçında Leverkusen’e mağlup olurken ikinci mücadelesinde ise Girona’yı mağlup etmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

KEREM VE ORKUN 11'DE
Saat 22.00'de başlayan karşılaşmayı dilerseniz SKORER'den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Benfica-Feyenoord karşılaşmasına ilk 11'de başladı.

MELER VAR'A GİTTİ
Feyenoord'un ikinci golü sonrası hakem Halil Umut Meler VAR'a dave edildi. Yapılan inceleme sonrasında Meler golü iptal etti.

BENFİCA - FEYENOORD: 1-2 (İKİNCİ YARI OYNANIYOR)

GOL: 12' Ueda 34' Milambo (Feyenoord) 66' Kerem Aktürkoğlu (Benfica)

İLK 11'LER
Benfica: Trubin, Bah, Araujo, Otamendi, Carreras, Aursnes, Florentino, Orkun Kökçü, Di Maria, Kerem Aktürkoğlu, Pavlidis.

Feyenoord: Wellenreuther, Lotomba, Trauner, Hancko, Bueno, Milambo, In-Beom, Timber, Osman, Paixao, Ueda.