FutbolBenfica Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Benfica Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

08.12.2015 - 16:00 | Son Güncellenme:

Benfica Atletico Madrid maçı UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda birincilik mücadelesi olarak göze çarpıyor. Benfica Atletico Madrid maçı C grubunun liderini belirleyecek. Peki Benfica Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Detaylar...

Benfica Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu 6. hafta karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Benfica evinde İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i konuk edecek. Liderin belirleneceği maç öncesinde iki takım da grupklardan çıkmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Portekiz temsilcisi Benfica, İspanyol takımı Atletico Madrid'i evinde ağırlayacak. İspanyol temsilcisi Atletico Madrid 10 puanla ilk sırada bulunuyor. Atletico bu maçıda kazanıp gruptan lider çıkmak istiyor. 10 puanı bulunan ancak averaj farkıyla 2. sırada yer alan Benfica ise galibiyet alarak gruplardaki son maçta liderliğe yükselmek istiyor.

GRUPTA OYNANAN İLK KARŞILAŞMADAN AYRINTILAR

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri Benfica Atletico Madrid'e konuk oldu. Benfica, İspanyol ekibini Gaitan ve Guedes'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Atletico Madrid'in tek golü ise Correa'dan geldi.

Ev sahibi takımda Daniel Filipe Carrico, Gael Kakuta, misafir takımda ise Patrice Evra, Martin Caceres, Sami Khedira, Roberto Pereyra, Mario Mandzukic, Mario Lemina sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

BENFİCA ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Benfica Atletico Madrid maçı 8 Aralık 2015 salı günü Işık Stadyumu (Estádio da Luz) da oynanacak. Benfica Atletico Madrid maçının başlama saati 21:45 ve maçta Ovidiu Hategan görev yapacak. Mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından yayınlanacak.