GalatasarayBatshuayi'den rövanş mesajı! 'Okan Buruk çözümü bulacaktır'

Batshuayi'den rövanş mesajı! 'Okan Buruk çözümü bulacaktır'

22.08.2024 - 00:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre ekibi Young Boys’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası sarı-kırmızılı ekibin yıldızları açıklamalarda bulundu.

Batshuayiden rövanş mesajı Okan Buruk çözümü bulacaktır

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off aşamasında takımının 2 golünü atan Galatasaraylı futbolcu Michy Batshuayi, Young Boys maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'KOLAY DEĞİLDİ'

Michy Batshuayi maçla ilgili, "Bu sonuçtan ötürü mutsuzuz. Sentetik sahada oynadık, kolay değildi. Çok fazla süre alamadım ama maçtan önce hocamız bana olumlu sözlerle motive etti. Ben de sahaya çıktım, golleri attım. Sonuçtan mutlu değiliz ama rövanşa konsantre olacağız." dedi.

Yıldız oyuncu ayrıca, "Ben sadece bir oyuncuyum. Hoca, rövanş için çözümü bulacaktır." ifadelerini kullandı.

BERKAN KUTLU: TALİHSİZ BİR PEMNALTI OLDU

Turu geçeceklerine inandığını söyleyen Berkan Kutlu, "Maça kötü başladık. İkinci gol bizi demoralize etti. İkinci yarı iyi bir geri dönüş yaptık. Talihsiz bir penaltı oldu. Biz bu turu İstanbul'da inşallah geçeriz. Nerede görev verirse hocamız oradayız. Çalışmaya devam." dedi.

Haberin Devamı

SARA: TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM

Galatasaray'ın yeni transfer Gabriel Sara ise şu sözlerle maçı değerlendirdi:

Elemeler her zaman zordur. İlk yarıda bazı şeyleri yapamadık, ikinci yarı düzelttik ama maalesef penaltıyla kaybettik. Daha iyi oynarsak turu geçeceğimize inanıyorum.

Kendimi iyi hissediyorum. Her antrenmanda, her maçta daha iyi oluyorum. İkinci ligden sonra bu seviyede oynamak kolay değil. Adım adım daha iyi oluyorum, kendimi iyi hissediyorum.