BeşiktaşBalotelli İstanbul'a haber yolladı! Transfer için tek şart

Balotelli İstanbul'a haber yolladı! Transfer için tek şart

02.12.2022 - 12:54 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'dan sezon başında ayrılarak İsviçre temsilcisi Sion'a transfer olan Mario Balotelli İsviçre'yi karıştırmıştı. Kulübünden ayrılacak olan İtalyan golcünün yeni adresinin Süper Lig devi olacağı iddia edildi.

Balotelli İstanbula haber yolladı Transfer için tek şart

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de mücadele eden ve bu sezon başında İsviçre Ligi ekiplerinden Sion'a transfer olan Mario Balotelli için İstanbul iddiası ortaya atıldı. Sion'da yine ortalığı karıştıran ve sözleşmesi feshedilecek olan İtalyan golcünün transferi için tek şart bulunuyor.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'DAN AYRILDI SION'A TRANSFER OLDU
2021-2022 sezonunun başında Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli attığı gollerle eski günlerine geri dönüş sinyali verdi. Balotelli, Adana Demirspor formasıyla 2021-2022 sezonunda toplamda 33 maçta forma giyen İtalyan yıldız 19 gol atarken 6 asistle oynadı.

Mario Balotelli'nin bu performansı İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de gözünden kaçmadı. Balotelli, yıllar sonra İtalya Milli Takımı kadrosuna davet edilmişti.

Bu sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmaya karar veren Balotelli, İsviçre Süper Ligi ekiplerinden Sion'a transfer oldu. Balotelli, Sion'da bugüne kadar 8 maçta görev yapan Balotelli 4 gol kaydetti.

Balotelli İstanbula haber yolladı Transfer için tek şart

BASEL-SION MAÇINDA OLAY HAREKET
İsviçre Süper Ligi'nin 15. haftasında Basel ile Sion karşı karşıya geldi. Basel'in ev sahipliğindeki mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu beraberliğin ardından Basel 18, Sion ise 20 puana yükseldi.

Haberin Devamı

Basel-Sion maçında en çok konuşulan isim Mario Balotelli olmuştu. İtalyan yıldız kariyeri boyunca başına büyük dertler açan vukuatlarına bir yenisini daha eklemişti.

Basel maçında sakatlanarak oyun kenarına gelen Mario Balotelli, Basel taraftarının ıslıklı tepkisiyle karşılaştı. Bu tepkilere çok sinirlenen Balotelli, Basel taraftarlarının bulunduğu bölüme doğru orta parmağını gösterdi. Hakem, Balotelli'nin bu hareketini görmedi ve VAR müdahalesi de olmadı. Balotelli karşılaşmayı kırmızı kart görmeden tamamladı. Basel taraftarlarının ıslıklı tepkisine orta parmağını gösterek cevap veren Mario Balotelli saha kenarında bu kez cinsel organını Basel taraftarına gösterdi. Tribünler Balotelli'nin bu hareketi karşısında tepkilerini artırdı. İsviçre basını başta olmak üzere Avrupa'da Mario Balotelli'nin Basel taraftarlarına yaptığı hareketler çok konuşuldu.

Balotelli İstanbula haber yolladı Transfer için tek şart

BALOTELLI BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ
Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle devre arası için yeni bir planlama içerisine giren Beşiktaş'ın gündemine dünyaca ünlü yıldızlar girmeye devam ediyor. Son bomba ise Balotelli oldu. Sion'dan ayrılacak olan yıldız oyuncu, eski takımı Adana Demirspor'dan ret cevabı alınca, menajeri tarafından Beşiktaş'a önerildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR
Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'e damga vuran, attığı 19 golle yeniden yıldızını parlatan İtalyan yıldız, gittiği Sion'da yine olayların adamı haline gelmişti. İsviçre temsilcisiyle ara transferde kontratını feshetmeye hazırlanan Mario'nun hedefinde yeniden Türkiye var. Eski takımı Adana Demirspor'da sorunlu bir ayrılık süreci geçiren tecrübeli forvet, umduğunu bulamadı.

GÜNEŞ ONAY VERİRSE...
Balotelli'nin menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların şimdilik Balotelli'yle ilgili bir girişimi yok. Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in onay vermesi halinde Balotelli'nin gelmeye hazır olduğu kaydedildi.
Türkiye'deki performansıyla İtalya Milli Takımı'na tekrar çağrılan oyuncunun ikinci Türkiye macerası yeniden başlayabilir.

Balotelli İstanbula haber yolladı Transfer için tek şart

SERGEN YALÇIN'A HAREKETİ GÜNDEM OLMUŞTU
İtalyan golcü Adana Demirspor forması giydiği günlerde, Beşiktaş'a attığı gol sonrası o dönem siyah-beyazlıların teknik direktörü olan Sergen Yalçın'a dönerek elleriyle kafasını göstermiş ve deneyimli hocanın kendisi için söylediği "Beyni yok" sözüne cevap vermişti.

Haberin Devamı

NWAKAEME'NİN GÖZÜ TÜRKİYE'DE
Gündeme gelen bir diğer isim ise Anthony Nwakaeme'ydi. Sezon başında birçok takımla görüşen, ancak anlaşmaya varamadıktan sonra soluğu Arap Yarımadası'nda alan başarılı oyuncu, Güney'e uyum sağlayamadı. Ayrılık için gün sayan, devre arasında sözleşmesini feshetmek adına görüşmelerde bulunan Nwakaeme, menajeri aracılığıyla ilk olarak Beşiktaş'a önerildi.

KARAR VERİLMEDİ
Yaz döneminde de görüşme yapılan oyuncuyla ilgili durum, teknik direktör Şenol Güneş'e sunuldu. Bu konuda aceleci davranmayan Güneş'in henüz karar vermediği ifade edildi. Oyuncunun maliyetinin yanı sıra diğer seçeneklerin de masaya yatırıldıktan sonra kesin bir karara varılacağı bildirildi.

Balotelli İstanbula haber yolladı Transfer için tek şart