GalatasarayArda Güler ile kıyaslanıyordu! Hamza Akman kulüpsüz kaldı

Arda Güler ile kıyaslanıyordu! Hamza Akman kulüpsüz kaldı

18.07.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç yeteneği Hamza Akman, 19 yaşında kulüpsüz kaldı. Sarı-kırmızılıların veda ettiği Hamza Akman'ın 1. Lig ekibinin yolunu tutabileceği öne sürüldü.

Arda Güler ile kıyaslanıyordu Hamza Akman kulüpsüz kaldı

Fenerbahçe'de Arda Güler'in parladığı dönemde Galatasaray'da zaman zaman süre alan Hamza Akman büyük bir şoku yaşadı. 19 yaşındaki orta saha, Galatasaray'la yeni sözleşme imzalamadı ve boşa çıktı.

Haberin Devamı

Arda Güler'le kıyaslanan Hamza Akman'ın 1. Lig ekibine transfer olabileceği öne sürüldü. Hamza Akman'ın Arda Güler'le kıyaslandıktan sonra az şans bulması ve bekleneni verememesi sonrası sözleşmesi sona erdi.

Galatasaray, 19 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yeni sözleşme imzalamadı. Hamza Akman'ın boşa çıkması sosyal medyada gündem oldu.

Arda Güler ile kıyaslanıyordu Hamza Akman kulüpsüz kaldı

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'dan ayrılan ve bonservisini eline alan Hamza Akman'ı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'nın istediği belirtildi. 19 yaşındaki futbolcunun tercihinin merak konusu olduğu kaydedildi.

Hamza Akman, Galatasaray kariyerinde A takım formasını 3 kez terletti. 19 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 1 gol attı. Hamza Akman, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Arda Güler ile kıyaslanıyordu Hamza Akman kulüpsüz kaldı

Galatasaray'dan ayrılan ve şu anda kulüpsüz durumda olan Hamza Akman'ın güncel piyasa değeri 400 bin euro. Genç futbolcu, U19 Milli Takımı'nda 6 müsabakada şans buldu ve 2 gol sevinci yaşadı.