FenerbahçeArda Güler: Fenerbahçe kupalar kazanmaya alışkın

Arda Güler: Fenerbahçe kupalar kazanmaya alışkın

11.06.2023 - 23:09 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i 2-0'lık skorla mağlup etti ve kupaya uzanan takım oldu. Maçın ardından genç yıldız Arda Güler açıklamalarda bulundu.

Arda Güler: Fenerbahçe kupalar kazanmaya alışkın

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Oynanan maç sonrası Arda Güler açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye Kupası'nın kazanılmasını değerlendiren Arda Güler, "Çok şükür kariyerimdeki ilk kupa. Uzun süredir kupa kazanamıyorduk, bunu sonlandırdığımız için çok mutluyuz. İnşallah Fenerbahçe kupalar kazanmaya alışkın, inşallah devamı da gelecek" dedi.

Taraftarın kendisine desteği hakkında konuşan genç oyuncu, "Ben Fenerbahçe taraftarını çok seviyorum. Onların desteğini boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum. Bundan sonra hep böyle olacak inşallah." sözlerini sarf etti.

'KUPA KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ'

Sezonu değerlendiren Mert Hakan Yandaş, "Taraftarımıza mutsuzluklar yaşattık bu sezon. Canımız yandı. Çok üzüldük. Onun telafisini bir nebze yapmak istemiştik. Müthiş top oynadık. Takımı, başkanımızı, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Kupa kazandığımız için mutluyuz. Gelecek sezon Süper Kupa ile başlayıp lig kupasıyla devam eden kupalar kazanırız inşallah. Çok uzun maraton oldu bu sezon. Hüzünleri, mutlulukları barındırdı. Ülkemizde bir felaket oldu. Yorucu, sert geçen bir sezon. Ligde kötü bitti, kupada iyi. Kupa kazandığımız için mutluyuz ama asıl hedefimiz bir an önce ligi kazanmak. Takımın iyi niyetinden kimsenin şüphesi olmasın. Çalışmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe'ye layık olmaya çalışacağız. Olmuyorsa başımızı önümüze eğip yolumuza bakarız. Fenerbahçe her şeyden büyük. Çok mutluyuz. Üzdüğümüz herkesten özür dileriz." dedi.

Haberin Devamı

'DİĞER KUPALARIN BAŞLANGICI OLUR İNŞALLAH'

Kazanılan kupa hakkında konuşan İrfan Can Kahveci, "İyisiyle kötüsüyle bir sezon bitti. Kupayla bittiği için mutluyuz. Bu kupa, Süper Kupa'nın, ligin ve Türkiye Kupası'nın başlangıcı olur inşallah. Taraftarlarımız hep arkamızdaydı. Onlara teşekkür ediyoruz. İyisiyle kötüsüyle, sonuçta bir kupayla sezonu bitirdik. Kulübün 7 yıllık kupa hasreti vardı. Bunu sonlandırdık. Diğer kupaların başlangıcı olur inşallah. Sezona çok iyi başlamıştım. Dünya Kupası'ndan sonra biraz... Sezon da uzun sürdü. 12 aydır duraksamadan devam ediyoruz. Bazen düşüşler oluyor. Taraftarlarımız arkamızda olunca tekrar yükseliyoruz. İnşallah hep arkamızda olurlar. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz." sözlerini kullandı.

'İLK SENEMDE KUPA KAZANMAK MUTLULUK VERİCİ'

Haberin Devamı

Kupayı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden İran Can Eğribayat, "İlk hedefimiz ligdi ama olmadı. Taraftarımıza armağan olsun bu kupa. Onları çok üzdük, bunun bilinciyle çıktık bu maça. Kazandığımız için mutluyuz. İlk senemde kupa kazanmak mutluluk verici. 11 gün önce çocuğum oldu, ilk kupamı kazandım Fenerbahçe'de. İnşallah daha nice kupalar kazanabilir. Çok güzel bir aile ortamı var. İnşallah her şey daha güzel olacak. Bu kupa belki de önümüzdeki alacağımız kupaların önünü açacaktır." açıklamalarında bulundu.

Arda Güler: Fenerbahçe kupalar kazanmaya alışkın