Diğer Aras’tan tam destek

Aras’tan tam destek

04.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spora verdiği desteğe bir yenisini ekleyen Aras Kargo, pazar günü yapılacak olan NKolay İstanbul Maratonu’na tedarik sponsoru oldu. Aras, organizasyonda TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği projesi için bağış toplayacak.

Aras’tan tam destek

Aras Kargo, spora verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi ve pazar günü yapılacak NKolay İstanbul Maratonu’na tedarik sponsoru oldu. Maratonda, aralarında Avusturya Postanesi ve Aras Kargo Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu Aras Kargo’dan 53, Avusturya Postanesi’nden ise Viyana’dan maraton için özel olarak gelen 52 kişilik gönüllü bir ekip yarışacak.

Haberin Devamı

Spora katkı sundukları için mutlu olduklarını ifade eden Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, “Aras Kargo olarak spor iş birliklerine klasik bir sponsorluk olarak bakmayıp, bizim için bu anlaşmaların her birinin yeni birer heyecan olduğuna inanıyoruz. Tedarik sponsoru olduğumuz maratonda ortak bir amaç için koşan, adım atan tüm katılımcıları destekliyoruz” dedi.

Çevreyi koruma misyonu çerçevesinde ‘Ormanları Yarına Taşıyoruz’ projesiyle TEMA, Çekül, Ege Orman Vakfı iş birlikleriyle bugüne kadar 150 binden fazla fidan dikerek ülkenin akciğerlerini güçlendiren Aras Kargo, maratonda TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği projesi için bağış toplayarak bu alanda farkındalık yaratacak.

Yazarlar