FutbolAntalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı 'Türkiye’nin En Yüksek Oranları' ile Misli’de yaşanıyor

Antalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı 'Türkiye’nin En Yüksek Oranları' ile Misli’de yaşanıyor

29.09.2024 - 09:42 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta aldığı derbi mağlubiyetinin ardından moral bozukluğu yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray’ın puan kaybı sonrası “mutlak galibiyet” parolasıyla Süper Lig'in 7. Haftası’nda Antalyaspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanıyor

Fenerbahçe, Süper Lig’e Jose Mourinho yönetiminde 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle başladı. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetle taraftarlarını üzdü. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi ilk maçında U.S Gilloise karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle tekrar morallenen Fenerbahçe, mücadeleye derbiden farklı olarak hücum hattında En Nesyri, İrfancan Kahveci ve Cengiz Ünder üçlüsüyle başladı. Aynı zamanda orta sahada Ambarat’ı kullanan Portekizli teknik adam, derbinin yarasını sararak karşılaşmadan galip ayrıldı. Sarı lacivertliler, dün akşam Galatasaray’ın Kasımpaşa ile berabere kalıp 2 puan kaybetmesinin ardından rakibiyle puan farkını 3’e düşürmek için bugün Antalyaspor engelini kayıpsız geçmek için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Alex de Souza ile sezona büyük umutlarla giren Antalyaspor, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı. Brezilyalı teknik adam takımı 4-2-3-1 taktiğiyle sahaya sürdü. Orta sahanın kanatlarında Townsend (sağ) ve Moussa Djenepo (sol) görev alırken savunma hattını Thalisson, Veysel Sarı, Mert Yılmaz ile 2 maçtır kadroda bulunmayan Güray Vural oluşturdu. Akdeniz ekibi ileride Samudio ile gol aradı. Alex de Souza’nın eski takımına karşı özellikle hücumda bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor.

Bugün saat 19:00’da Corendon Airlines Park’ta oynanacak Antalyaspor – Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Haberin Devamı

"Antalyaspor – Fenerbahçe" maçında Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Antalyaspor’un son 5 maçının 4’ü Karşılıklı Gol Var bitti.

- Fenerbahçe’nin son 5 maçının 4’ü 2.5 Üst bitti.

- İki takım arasındaki son 4 lig maçını Fenerbahçe kazandı.

- Maçın hakemi Cihan Aydın, bu sezon 4 karşılaşma yönetti. (7 sarı kart)

MİSLİ YAZARI SABRİ UGAN’IN YORUMU

Fenerbahçe'nin rotasyonlu kadrosuyla Union Saint-Gilloise maçının ikinci yarısındaki görüntüsünü tatminkar buldum. Amrabat orta sahaya biraz daha direnç getirdi. Youssef En Nesyri kaçırsa da, girdiği pozisyonlarla dikkat çekti. Antalyaspor'un evinde kazandığı Adana Demirspor ve deplasmandaki (0-0) Kasımpaşa performansı Fenerbahçe'den puan almaya yetmez. Daha fazlasını yapmaya Fenerbahçe izin verir mi? İşte maçın skoruna etki edecek soru bu. Oranı tatminkar ve riske değer görüyorum. Fenerbahçe'nin (handikaplı) kazanma ihtimali daha fazla.

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu! %72’lik kesim sarı-lacivertlilerin deplasmanda Antalyaspor’u yenmesini bekliyor. Aynı zamanda Misli üyeleri bu karşılaşmaya özel oyuncu bahislerini de tercih ederek maçın heyecanına ortak oluyor.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN YENİ ÜYELERE 100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes toplamda 100 TL kazanma şansı yakalıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve toplamda 100 TL kazanma fırsatını yakalayın. Türkiye’nin En Yüksek Oranları’nın yer aldığı Misli’de Antalyaspor – Fenerbahçe karşılaşmasının heyecanını daha fazla yaşayın!

Antalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanıyor

Yazarlar