GalatasarayAngelino'dan Zalewski'ye: Galatasaray'a sakın gitme

Angelino'dan Zalewski'ye: Galatasaray'a sakın gitme

16.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala ilgilendiği Nicola Zalewski'de Galatasaray mutlu sona ulaşamamıştı. Eski Galatasaraylı Angelino'nun Zalewski'ye söylediği iddia edilen sözleri şok etkisi yarattı.

Angelinodan Zalewskiye: Galatasaraya sakın gitme

Transferin son gününde kadrosuna kattığı Roland Sallai öncesinde sol kanat için Roma'nın Polonyalı futbolcusu Nicola Zalewski'yi gündemine alan Galatasaray, İtalyan ekibiyle anlaşmasına rağmen 22 yaşındaki futbolcuyu ikna edemediği için imzalar atılamamıştı.

Haberin Devamı

CENK ERGÜN İSTİFA ETMİŞTİ
Galatasaray taraftarları, Roma ile anlaşan, ancak Polonyalı yıldızı günlerce yapılan görüşmelere rağmen ikna edemeyen yönetimi istifaya davet etmişti. Futbol Direktörü Cenk Ergün ise transfer döneminin son günü görevinden ayrılmıştı.

ANGELINHO: GALATASARAY'A GİTME
Fanatik'te yer alan habere göre; Zalewski'nin gelen teklif sonrası Roma'da forma giyen eski Galatasaraylı Angelino ile bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

İspanyol oyuncudan Galatasaray ile ilgili bilgi alan Zalewski'ye Angelino, "Sakın Galatasaray'a gitme. Orada seni oynatmazlar ve paranı da ödemezler" dediği iddia edildi.

Angelinodan Zalewskiye: Galatasaraya sakın gitme

PODOLSKI: GALATASARAY'DA RAHAT EDERSİN
Zalewski ile Angelino'dan önce Galatasaray'ın bir başka eski futbolcusu Polonya asıllı Alman yıldız Lukas Podolski'nin görüştüğü ve genç oyuncuya, "Türkiye en büyük kulübü. Oraya git. İnanılmaz rahat edersin" demişti.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI BIRAKILDI
Roma, sözleşmesinin son senesinde olan Zalewski'yi Galatasaray'a satarak iyi bir gelir elde etmek istiyordu. Polonyalı yıldız ise sezon sonuna kadar takımda kalıp bonservissiz ayrılmayı tercih etti. Oyuncunun bu kararı sonrası, İtalyan kulübünün tepkisini çeken Zalewski kadro dışı bırakıldı. Öte yandan da Zalewski'nin neden kadro dışı kaldığı ortaya çıktı.