1.LigAmedspor'dan transferde Douglas Costa sürprizi!

Amedspor'dan transferde Douglas Costa sürprizi!

29.07.2024 - 18:23 | Son Güncellenme:

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Brezilyalı futbolcu Douglas Costa'ya teklifte bulunduklarını açıkladı.

Amedspordan transferde Douglas Costa sürprizi

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Amedspor'un bir dünya yıldızı için harekete geçtiği öğrenildi. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Diyarbakır ekibinin Brezilyalı futbolcu Douglas Costa ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır ekibinin hedefinin Süper Lig olduğunu dile getirdi:

"1. Lig'de hedefimiz Amedspor'u Süper Lig'e taşımak ve 4 büyük takımdan sonra ülkenin büyük takımlarından birisi olmak. Ersun Yanal hocamız ve transfer komitemiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Birçok dünya yıldızı Amedspor'a gelmek için haber gönderiyor."

Radyospor'a konuşan Aziz Elaldı, "Douglas Costa'ya transfer teklifi yaptınız mı" sorusunu şu şekilde cevapladı:

"Douglas Costa'ya transfer teklifi yaptık. Douglas Costa ile görüşmelerimiz sürüyor. Douglas Costa dışında birçok futbolcu transfer listemizde yer alıyor. Amedspor'a layık futbolcuları transfer edeceğiz."

Amedspor taraftarlarının ilgisine dikkat çeken Aziz Elaldı, "Amedspor adına şu anda kadar 10 bin tane Passolig kartı başvurusu yapıldı. Bu sayı gün geçtikçe artacaktır. Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak" dedi.

Haberin Devamı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na davette bulunan Aziz Elaldı, "Amedspor olarak İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekledik. Sayın Hacıosmanoğlu, alt liglerle ilgili söylediklerinin yarısını bile yaparsa kulüplerimiz rahata kavuşur. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu iç sağda oynayacağımız ilk maçımıza davet ediyorum. İnşallah TF'deki yeni yönetim sporun dostluk kardeşlik sloganıyla hareket eder ve ülke futbolumuza katkı sağlar" ifadelerini kullandı.

DOUGLAS COSTA DEV TAKIMLARDA OYNADI

Amedspor'un transfer teklifinde bulunduğu Douglas Costa futbol kariyerine Gremio altyapısında başladı. Brezilyalı hücum oyuncusu daha sonra Shakhtar Donetsk, Bayern Münih, Juventus, Los Angeles Galaxy ve Fluminense'de oynadı.