1.LigAltınordu'da bir formaya iki aday

Altınordu'da bir formaya iki aday

01.05.2019 - 12:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü deplasmanda kümede kalmayı garantileyen Adanaspor'la karşılaşacak Play-Off hedefindeki Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ilk 11'de zorunlu değişikliğe gidecek.

Altınorduda bir formaya iki aday

Geçen haftaki Altay derbisinde sakatlanan forvet Enes Kubat'ın yokluğunda sağ kanat Sefa'yı santrfor olarak değerlendirecek Eroğlu, sağ kanatta oluşacak boşluğu Atakan ya da Murat'la dolduracak. Teknik patron Eroğlu'nun iki futbolcu arasında tercih yapacağı belirtildi. Murat'ın deneyimli olması nedeniyle bir adım önde olduğu ifade edilirken, geçen haftaki 2-1'lik Altay derbisinde oyuna sonradan girip galibiyet golüne imza atan genç Atakan'ın da formaya göz kırptığı kaydedildi.

KEŞFETYENİ
15 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Nikah yeri olay oldu: Yurt dışı sayılır
15 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Nikah yeri olay oldu: Yurt dışı sayılır

Cadde | 11.04.2025 - 09:43

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Dilara Talay ile sessiz sedasız bir şekilde evlendi.

Yazarlar