İtalya Serie AAlexander Sörloth'a Serie A devi talip!

Alexander Sörloth'a Serie A devi talip!

15.07.2024 - 18:40 | Son Güncellenme:

Villarreal forması giyen Alexander Sörloth'a Serie A devinin talip olduğu öne sürüldü.

Alexander Sörlotha Serie A devi talip

La Liga ekiplerinden Villarreal'de kariyerine devam eden Alexander Sörloth için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 28 yaşındaki santrfora, Serie A devinin talip olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Roma'nın Villarreal forması giyen Alexander Sörloth'u transfer etmek istediği belirtildi. 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 38 milyon euroluk serbest kalma maddesinin yer aldığı kaydedildi.

Villarreal'in Alexander Sörloth için 20-25 milyon euro bandındaki teklifleri kabul edebileceği vurgulandı. Norveçli futbolcunun, İtalya'da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Alexander Sörloth, geride kalan sezonda Villarreal'de 41 maça çıktı. Norveçli santrfor, bu müsabakalarda 26 gol attı. Alexander Sörloth, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Norveçli futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro. Alexander Sörloth'un Villarreal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.

Haberin Devamı

Rosenborg altyapısında yetişen Alexander Sörloth daha sonra Bodo/Glimt, Rosenborg, Groningen, Midtjylland, Crystal Palace, Gent, Trabzonspor, RB Leipzig ve Real Sociedad'da oynadı. Villarreal, 2023-2024 sezonu başında Norveçli futbolcu için 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Alexander Sörloth, Norveç Milli Takımı'nda 53 karşılaşmada süre aldı. 28 yaşındaki santrfor, bu mücadelelerde 18 gol sevinci yaşadı.